- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
qnadam #40337 üzenetére
Csíkszélesség, hatékonyság ?
A Pentium 4 2.8-al ekvivalens fogyasztású a mostani Ryzen 5-ösöm, de ha visszafognám a P4 teljesítményére, szerintem melegebb lenne a váz ott, ahol fogom, mint a proci magja hűtés nélkül.
Úgyhogy nem engedjük, tervezzenek csak hatékony áramköröket.
Én hiszem, miért ne hinném.
Vid: mindegy, R V már tud 4k60-at, igaz 1.24x crop-al, teljes fullframe-en még csak 30 továbbra is, mint az R IV. (Igaz, 10 bit). Szóval az R V amit nőtt, marginális számomra így is, úgy meg pláne, hogy nem vagyok ráfüggve a vid-re, csak itthonra családra, macskára, stb.. szimplán jó ha van egy egészséges 60 képkocka.
Geotagginggel nekem sincs gondom. Utánaolvasva, az aggályok kicsit privátszféra szagúak is, meg kb. úgy lehetett vele a Sony, hogy nem feszegeti ezt a témát... bármikor, bárhol ha bekapcsolt móddal lő valaki, pláne otthon, és közzétesz képeket, azonnal tudják, hol lakik, hogy néz ki a lakása/háza belülről, stb stb. pláne ha nincs is elkenve bokeh-ban. Ez vékony jég lehet jogilag, pláne egy hülye USA-ban, állítólag ezért van mai napig Imaging Edge-en és bluetooth-on keresztüli GPS location tagging (ahogy én is használom), ez egyfajta tudatosságot hoz a dologba, mire az ember egy session előtt egy fél percet elbíbelődik vele. Szerintem ezt lehetne menüből vinni, elektronikát meg be a gépbe, úgy, hogy ne lehessen gyorsgombra / favorites-be kitenni, és így kelljen aktiválni kézzel. Kényelemben bentebb lennénk kicsit és a tudatosság megmaradna rajta, hogy "aha, tényleg, most én geotaggelni akarok, akkor explicit előtúrom a menüből és bekapcsolom".
Annyi külső progival meg vacakkal dolgozom, utólag csapja a fene. Én tag-elek mindent
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest