- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
konyi79 #1292 üzenetére
A kijelző tapi szerintem is a fókuszpont választásra való. Arra ettől gyorsabb módszer egyszerűen nem létezik, akkor pedig számomra hasznos. Mondjuk én kép visszanézésnél is használom a tapit, amikor belenagyítok, mert mégis csak gyorsabb oda bökni, mint a gép kiadja a kép közepét aztán nyilazgatni.
Kijelző kopásnál én elejétől fogva gyanakodtam, mivel elvileg a nex3 óta ugyanazokat az egyébként nagyon jó képminőségű kijlezőket használja az összes nex. Nekem a 3-as megkopott, így az 5n megvétel után rögtön kapott egy védőfóliát. Nem voltam benne biztos, de a te példád mégis jól tettem, hogy óvatos voltam. Gari időn belül ezt cserélik/javítják, tehát érdemes bevinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen autót vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- ÚJ Insta360 X3 kamera - AKCIÓ!
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest