Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Mini led tv-nél van jellegzetes vagy gyakrabban előforduló hiba? Olyasmire gondolok mint pl olednél amit úgy neveztetek, hogy panelrothadás?
Igen,még mindig nincs meg a befutó,de már látszik az alagút vége. -
Dan-szan
senior tag
Köszönöm a javaslatokat
.
Még van egy kis gondolkodási időm a végső döntésig, a beállításokon még csiszolgatok, de már 25 -30-nál van a fényerő,úgyhogy szerintem alakul ez.
Lehet valóban szokni kell ezt a fajta feketét az XH96 után, legtöbbször este nézzük, tehát a sötét szoba adott a mozizáshoz. -
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Nemrégiben kértem tanácsot tv vásárlás ügyben. Akkor el is hoztunk a Bravia 8-t 65' méretben.
Lehet meglepő lesz de nem ájultunk el a tv-től. Maga a kép éles volt az tuti, de a fényerő azt gyengének találtuk, és a színekkel is volt probléma. Max fényerőn néztük a Netflixen Matt Damon filmjét A nagy fogás , de igencsak erősen kellett figyelni.
Aztán elkezdtem állítgatni, kikapcsoltam pár energia takarékos dolgot és javult a fényerő, de még van hova javulni.
Hogy aztán ezen nem várt dolgok miatt, de azt gondoltuk jobb lenne másikra és inkább 75'- 77' méretre cserélni.
Bravia 5 mini led vagy Bravia 8A ? Árban kb a 8A áráig mennénk el, más márka esetén is.
Kicsit tartok az oledtől ezek után, a mini ledet pedig nem ismerem. Élőben meg akartam nézni de Debrecenben a MM-ban nincs Sony, semmilyen már.
A Samu és Lg tévéket néztem ugyan de nem rájuk készültem.
Merre tovább? -
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Tv cserén, vásárláson gondolkozom. Nem egyszerű döntés, amit nem könnyít meg a fentebb olvasott garancia ügyintézési probléma sem, már ha maradok a Sony mellett.
LG-m nem volt, nem ismerem, Panasonic plazmáról váltottam a mostani XH9096-ra.
Amire használjuk az esti híradó, időjárás aztán streaming film vagy sorozat ha van éppen számunkra érdekes vagy Kodi.
Ezeket néztem eddig :
- Sony 8A
- XR-65X95L
- Sony 8
- Sony IIAmit nem találtam, hogy mit takar az árkülönbség a 8A és a 8 között? Érzékelhető, látható az a 200K különbség a két véglet között?
Mit gondoltok melyik lenne a jobb választás? Esetleg nézzek szét a Panasonic oledek között is ?
-
Dan-szan
senior tag
Ezeken a készülékeken megszűnik a Netflix .
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Egy 65XH9096 üzemel nálam, Voda tv+netem van hozzá.
Én emlékszem rosszul vagy tényleg csak 720p-ben jönnek a HD adások? -
Dan-szan
senior tag
Újabb kör.
Voda ügyfélszoli szerint a tv-m ( KE-65XH9096) és a mediacard nem barátok, nem fog működni vele
.
Mondom a csajszinak, hogy már volt benne kártya és működött, kis zenehallgatás után a technikusok is azt mondták neki h ez már újabb kártya és nem fog menni.
Fasza. -
Dan-szan
senior tag
megvolt, formázta és leokézta mehet a felvétel, mikor megnyomom a felvétel gombot azt írja : csak digitális műsorszórás esetén érhető el.
Na ez akkor mit jelent esetemben?Alex91 : elméletileg igen, vagy arra gondolsz, hogy adjam hozzá mint belső tárhely (mintha láttam volna ilyen lehetőséget is)
kezo0 : régebbi boxunk van, eddig lehetett rögzíteni de kilőtték
-
Dan-szan
senior tag
Üdv,
Egy hdd-t csatlakoztattam a tvhez (xh9096) azzal a céllal, hogy rögzítsek egy-két műsort már ha a boxnál megszüntették ezt a lehetőséget.
De nem megy, tv felismerte, megnéztem a leírást stb és egyszerűnek tűnt
.Én nem csinálok valamit jól vagy vodafonnál ez így ebben a formában nem lehetséges?
-
Dan-szan
senior tag
SONY KE-55A85 4K HDR BRAVIA OLED
És ez plusz 50 EFt-ért? -
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Ismerősöm pár héten belül szeretne tv-t vásárolni. Egyelőre csak annyit tudok hogy Ps5 lesz az elsődleges, aztán film, streaming. Középkategóriában gondolkodik, bár mondtam hogy ezt bizony még konkrétabban ki kell fejezni pénz+méret tekintetében. De mondjuk 55'-s szinten mi lenne most a jó vétel?
Lg és Philips még ami szóba került, bár inkább Lg, aki jobban benne van ajánlhat onnan is szériát. Tudom ez Sony topik, de ennyi talán belefér.
Köszi. -
Dan-szan
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
Üdv,
Megérkezett a Socity számla a gari hosszabításról.
De miért 4,5 év
? Ez akkor most hogy van? -
Dan-szan
senior tag
Már ha szóba került a plusz gari. Hétfőn írtam emailt a Központi szalonnak de eddig nem érkezett semmi reakció
..., ettől azért többre számítottam, még nyár,szabi stb ellenére is. -
Dan-szan
senior tag
válasz
wrathchild
üzenetére
Köszi, már írtam is emailt.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Még időben eszembe jutott, hogy vegyek +garanciát, MM-ban vásárolt tv-re. Erről a két helyről tudom ezt megtenni Soncity és a Sony központi szalon ?
Árban lehet különbség vagy amelyik szimpatikus mert ua. az ár? -
Dan-szan
senior tag
Köszönet a tippekért
.
Kodi-t ismerem az van most is, de mostanában akadozik a lejátszás azért kezdtem érdeklődni. -
Dan-szan
senior tag
Üdv,
XH-9096-n a gyári médialejátszót le lehet törölni / tiltani és cserélni másikra? Ajánlás e téren?
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
A hanggal (XH90) nem vagyok kibékülve, de akárhogy túrom a beállításokat nem találom a különféle mozi,színház,zene stb lehetőségeket. Hova rejtették el ?
B terv ha nem sikerül jobb hangzást kicsiholni - egy alap soundbar vételén gondolkozom van ilyen jellegű tapasztalat, ajánlás? -
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Akinek 65XH9077S tv-je van élőben mennyire ezüst vagy milyen szín is az pontosan? Esetleg aki fekete kávájú tv után váltott ilyenre mennyire szokható, zavaró,bármi vélemény.
Jelenleg csak ez kapható viszont nem tudom sehol kiállítva is megnézni. -
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Van még lehetőség kiterjesztett garanciát vásárolni a központi szalonban? Vagy a Media Markt garanciakiterjesztése is vállalható.
Keresővel próbáltam, de nem volt egyértelmű
-
Dan-szan
senior tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Egy cég az igaz, de az ár nem feltétlen egyforma.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
Azért fizetem meg a Sony vagy másik három nagy gyártónak a felárat mert mögöttük ott a szerviz és szellemi háttér. És ha ne adj isten alkatrész kell akkor ne csak a remény maradjon, vagy ha az os beszarik jöjjön rá javítás,frissítés.
Szerintem te is jól tudod,hogy sok mindennél bizony döntő tud lenni mikor,mennyi idő alatt és egyáltalán be lehet e szerezni ha úgy hozza a helyzet.
És ugye bár a mondod a noname gyártót de te is csak egy JVC-t vettél. Nem top,de nem is nevezném azért egy névtelen kis senkinek a céget.Viszont abban teljesen egyetértek veled amit a végén írtál : "egy IPS-t, adott célra és helyre".
Ez a lényeg! Bármiről is legyen szó az adott felhasználónak feleljen meg és ne a saját kritériumunk legyen a mérce.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Valahol a te hozzászólásodban látom a legtöbb realitást. Azt kell(ene) megértenie pár embernek,hogy :
- a nagy többség nem fanatikus aki teszteket olvas,technológiákat hasonlít, a jövőt kutatja
- az igényeink szintén nagy szórást mutatanak
- ahogy a pénztárcánk / vagy amennyit erre a célra szánunk.Kicsit azt látom mint némely szakmai topicban mikor beesik a mezei user elmondja mit szeretne, elmondja mennyiért. Erre megkapja hogy hulladék,trágya stb csak minimum az általa mondott összeg duplájáért lehet ezt megkapni azalatt nincs is élet
Mint írtad is aki nappal,világosban tévézik mert szerencsétlen éjszaka dolgozik!vagy nem full szemből nézi és ennek még esetleg utána is olvasott miért hurrogják le ha ips paneles tv-t szeretne?
Jók ezek a fórumok vagy jók lennének ha el tudjuk fogadni,meg tudjuk érteni a másik igényét és nem igénytelenségét,lehetőségét stb.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Tapasztalati véleményt/véleményeket kérnék erről a tv-ről XG8577 . Az nagyon valószínű,hogy Sony lesz a következő , a konkrét típus megtalálása ami még hátra van. Szeretném kihasználni a Joy/Glaomur napok adta akciókat.
A méret fix 65" viszont azt nem tudom az XG - XF - XH jelölések milyen lényeges különbségeket takarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Fedora Linux
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
? Bocs, de tényleg nem tudom mit szeretnél.
.
.
, na köszi. Egyébként 25 900 Ft mindkettőjüknél a plusz gari, a Soncity még aznap válaszolt ezzel kapcsolatban így őket választom.
. Lesz is majd kérdésem a beállításokkal kapcsolatban, jelenleg még ismerkedem vele.
.