Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
horusz-
tag
Szépnapot mindenkinek. Elvagyok keseredve

Voltam bulizni és csináltam pár fotót kb 100 at nappalit is és éjszakait szabadtéren . azt vettem észre hogy a nappali fotók nagy része kissé homályos szinte alig volt benne éles kép.Hozzá teszem hogy kézi üzemben fotóztam .De attól még jónak kéne lenni ! A másik bibi Éjszakai fotóim többsége,ami kicsit távolabb volt de 10m belül,szinte minden képen 5-15 kerek foltok láthatók.Rettenetesen elcsúfitva ezzel a képeket.Majdnem olyan mintha tükröződés lenne . Kicsit visszalapozva már volt róla szó de igazából nem tartottuk fontosnak vagy általánosnak.De én úgy gondolom hogy érdemes volna ismét megvizsgálni a dolgokat mert tavaj még nem volt ilyen jellegü problémám.Azt gondolom hogy ez a probléma idővel jelentkezik vagy jelentkezhet másoknál is.Kérném azt hogy 10m belüli egész alakos,kézi beállitás és vaku mellet sötétben természetesen pár fotót készítsetek. Előre is köszönöm a tapasztalaitokat!
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robotporszívók
- Programozás topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest