Aktív témák
-
Kuznyikov
aktív tag
2000MHZ tényleg. Eladva! (15.000 hűtő nélkül)
-
Kuznyikov
aktív tag
Egyébk. alapban 1800MHz úgy tudom. Már nem tudom kipróbálni mert másik gépet vettem ''muszájból'' Egyébként nagyon jó teljesítménye van tényleg. Az ár amit írtál szerintem nagyon sok. Vagy nem???
-
Kuznyikov
aktív tag
Ilyen senkinek?
Kb mennyit ér? -
Kuznyikov
aktív tag
Up!
-
Kuznyikov
aktív tag
3 hónap garival eladó SocketA 3000+ -os Sempron hűtéssel. A proci nagyon jó, csak fejlesztettem. (lehet húzni, de nem tudom mi a vége, Asus-ban 166-ról 175-re szoktam alapfeszen feltenni, tovább nem is próbáltam. Itt full stabil) Azt viszont nem tudom, hogy mennyit ér, akit érdekel, írjanak ajánlatot pü-ben vagy itt.
Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged