- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalanius
tag
válasz
st.marci #1250 üzenetére
Hasonló tünetek, szintén Asus alaplap. Korábban azt reméltem, hogy a 1407 majd hoz egy kis stabilitást, de nem változott semmi. A szokásos köröket én is lefutottam, tehát:
1. XMP nélkül nincs gond
2. XMP-t bekapcsolva pár nap múlva kezdődik a sárga ledezés
3. átírtam az időzítéseket auto-ról a DRAM calc szerint, egy darabig megint nincs gond, aztán újra sárga led.
4. VDDCR CPU power phase control --> extreme. Pár napig stabil, aztán kezdődik elölről.
5. Pár nap után visszaállítottam extreme-ről optimized-ra, pár napig stabil, aztán kezdődik elölről.Nem egy éjszakás a kaland, hanem hosszabb, és ha a BIOS-ban járok, bármilyen okból, utána jó. Ez így teljesen értelmetlen egyébként, de akkor is 5 hónapos folyamatos tapasztalat, ilyen random nincs. 10+egynéhány cold boot gond nélkül, és utána a jelenség egyre sűrűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest