Hirdetés
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrikovics
aktív tag
-
válasz
üzenetére
Na. Másik BIOS-t felraktam, és működik
F22-s BIOS-t raktam fel. Ezzel most rendesen működik, de az F30-al nem akart működni semmi.
Esetleg ez másnak is lehet segítség, ha elakadna
Miért gondolod, hogy az Asrcok az X370-el jobb, mint ez ? Esetleg minőségibbek az alkatrészei ?
Igazából, az 5-ös sorozat miatt gondoltam, hogy cserélek.
Milyen beállításokat végezzek, hogy a kis 2600-osból ki tudjak hozni még ?Esetleg a memóriából hogy tudok kicsalni magasabb órajelet ? XMP-t be kell kapcsolva hagynom ?
Üdv. Tubica
-
b0bcat
addikt
válasz
üzenetére
Nincs semmi gond.
Ezek szerint én nem voltam eléggé körültekintő. Ma este 6 óra előtt nem is tudtam róla, hogy kétféle 1200-as Ryzen proci létezik...
Hétfőn visszaviszem a procit, és visszakérem az árát. Online vásárlás volt, 14 napon belül vagyunk, és hibátlan csomagolásban adom vissza, úgyhogy onnantól számítva két héten belül vissza kell kapnom a teljes árát.
Kár nem ért, cserébe tanultam valami újat.
-
b0bcat
addikt
válasz
üzenetére
Nem volt hajlandó feltenni az Instant Flash valamiért.
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
@jeni:
De, írtam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne." 
Mindenkinek köszönöm a segítséget!

A konklúzióm: elengedem ezt a dolgot, visszaviszem hétfőn a procit a boltba, és új alaplapot veszek majd a későbbiekben új Ryzen procival.
(Vagy - ezek szerint - régebbi, használt Ryzen procit is nézhetek ehhez az alaplaphoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek szerint én nem voltam eléggé körültekintő. Ma este 6 óra előtt nem is tudtam róla, hogy kétféle 1200-as Ryzen proci létezik...
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne."