- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrikovics
aktív tag
-
Tubica
senior tag
Na. Másik BIOS-t felraktam, és működik
F22-s BIOS-t raktam fel. Ezzel most rendesen működik, de az F30-al nem akart működni semmi.
Esetleg ez másnak is lehet segítség, ha elakadna
Miért gondolod, hogy az Asrcok az X370-el jobb, mint ez ? Esetleg minőségibbek az alkatrészei ?
Igazából, az 5-ös sorozat miatt gondoltam, hogy cserélek.
Milyen beállításokat végezzek, hogy a kis 2600-osból ki tudjak hozni még ?Esetleg a memóriából hogy tudok kicsalni magasabb órajelet ? XMP-t be kell kapcsolva hagynom ?
Üdv. Tubica
-
b0bcat
addikt
Nincs semmi gond.
Ezek szerint én nem voltam eléggé körültekintő. Ma este 6 óra előtt nem is tudtam róla, hogy kétféle 1200-as Ryzen proci létezik...
Hétfőn visszaviszem a procit, és visszakérem az árát. Online vásárlás volt, 14 napon belül vagyunk, és hibátlan csomagolásban adom vissza, úgyhogy onnantól számítva két héten belül vissza kell kapnom a teljes árát.
Kár nem ért, cserébe tanultam valami újat.
-
b0bcat
addikt
Nem volt hajlandó feltenni az Instant Flash valamiért.
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
@jeni:
De, írtam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne."
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
A konklúzióm: elengedem ezt a dolgot, visszaviszem hétfőn a procit a boltba, és új alaplapot veszek majd a későbbiekben új Ryzen procival.
(Vagy - ezek szerint - régebbi, használt Ryzen procit is nézhetek ehhez az alaplaphoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged