Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrikovics
aktív tag
-
válasz
üzenetére
Na. Másik BIOS-t felraktam, és működik
F22-s BIOS-t raktam fel. Ezzel most rendesen működik, de az F30-al nem akart működni semmi.
Esetleg ez másnak is lehet segítség, ha elakadna
Miért gondolod, hogy az Asrcok az X370-el jobb, mint ez ? Esetleg minőségibbek az alkatrészei ?
Igazából, az 5-ös sorozat miatt gondoltam, hogy cserélek.
Milyen beállításokat végezzek, hogy a kis 2600-osból ki tudjak hozni még ?Esetleg a memóriából hogy tudok kicsalni magasabb órajelet ? XMP-t be kell kapcsolva hagynom ?
Üdv. Tubica
-
b0bcat
addikt
válasz
üzenetére
Nincs semmi gond.
Ezek szerint én nem voltam eléggé körültekintő. Ma este 6 óra előtt nem is tudtam róla, hogy kétféle 1200-as Ryzen proci létezik...
Hétfőn visszaviszem a procit, és visszakérem az árát. Online vásárlás volt, 14 napon belül vagyunk, és hibátlan csomagolásban adom vissza, úgyhogy onnantól számítva két héten belül vissza kell kapnom a teljes árát.
Kár nem ért, cserébe tanultam valami újat.
-
b0bcat
addikt
válasz
üzenetére
Nem volt hajlandó feltenni az Instant Flash valamiért.
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
@jeni:
De, írtam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne." 
Mindenkinek köszönöm a segítséget!

A konklúzióm: elengedem ezt a dolgot, visszaviszem hétfőn a procit a boltba, és új alaplapot veszek majd a későbbiekben új Ryzen procival.
(Vagy - ezek szerint - régebbi, használt Ryzen procit is nézhetek ehhez az alaplaphoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek szerint én nem voltam eléggé körültekintő. Ma este 6 óra előtt nem is tudtam róla, hogy kétféle 1200-as Ryzen proci létezik...
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne."