Hirdetés
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedernet
aktív tag
Köszönöm
Már le tettem a 4 modulról, marad a 2x 8 GB.
Most az lenne a fontosabb hogy el érjük a 3200 MHz et
XMP vel nem megy.
Meg próbálom manuálisan be állítani a 16 18 18 38 időzítést a feszen emelni...
Igazábol nem tudom hogy lenne érdemes neki állni.
Amit olvastam róla abbol kb ennyit azűrtem le.
De ha ezzel az időzítéssel nem megy sehogy akkor pl mi a következő lépcső
16 20 20 38? Vagy 16 18 18 40?
Meglrt gondolom hogy nem mimd1 hogyan varriálom.... -
miti5
tag
hu kössz ,,( esetleg a honlapon is fennt van,mert akkor magam lövöm fejbe,,de gondolom jól eldugták)
De jó,legközelebb amit kinézek memóriát ,procit ,lapot , videokártyát,annak mindnek letöltöm a füzeteit ,és jó alaposan átolvasom,sőt le is google-forditózom amelyik része nem világos, keresve az eldugott ,de fontos buktatókat!--ezt így kell ,semmi problem,köszi fejlesztő mérnök urak,csak így tovább!!!--szerintem ez aljas és sunyi dolog ,ennyi!!--itt se sok helyen volt szó pl erről,itt a fórumon. Ezzel ellentétben az hogy a ram-om nem fog menni csak 2400Mhz -en akármilyet veszek ,azt írták itt, na az megy állítgatás nélkül 2667-en.---tehát akkor mit higgyen el az ember és mit ne?Ezt csak azért írom ide : "mi mondtuk h a gigabyte lap nem olyan jó".Sőt még az m.2 ssd-t is felismerte gond nélkül.
De az hogy adott egy lap ,ami szinte csak azzal tud többet az olcsóbbiknál hogy 6db satas és pont ezt veszik el egy másik "újdonságnak " számító extra használatakor (m.2),,na ez azért aljas !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest