- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wade0303
aktív tag
Én a napokban szerzek be egy 1700x-et és ASUS Crosshair Herot. A ram már megvan hozzá, Patriot Viper Elite 3200 cl16-os 2x8Gb. Ez 100%-ra Samsung B-die és single ranked ram, tehát garantáltam jó minden ryzenes laphoz. Viszont tervezek egy magasabb órajelű TridentZ-t beszerezni helyette így akit érdekel egy jóféle Samsung B-die IC-s Patriot ram, 5 év ipon garival az írjon rám privátban nyugodtan!
Erről a típusról van szó pontosan:https://patriotmemory.com/product/viper-elite-series-ddr4-16gb-2-x-8gb-3200mhz-kit/
A nyák fekete, nem ilyen csúnya zöld mint a fotón. Itt van róla egy teszt is: http://www.tweaktown.com/reviews/7555/patriot-viper-elite-ddr4-3200-16gb-dual-channel-memory-kit-review/index.html
Tudom ez a fórum itt nem eladásra van, de gondoltam ide is beírom hiszen Ryzen tulajoknak fontos lehet hogy a megflelő típusú ramot szerezzék be. A konfigomról és tapasztalatokról is írok majd amint összeáll pár napon belül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- DDR4 párban Kingston HyperX FURY (2x8Gb 30k) + Kingston FURY Beast (2x16GB 75k)
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest