Hirdetés
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecx
tag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Sziasztok!
Hasonló szituban vagyok mint aNorganiK_ kolléga, AMD 3600 vagy 3600x-et vennék, egy költséghatékony, stabil lapot keresek (tuning nem érdekes), előző i5 konfigom MSI lappal 9 évig hiba nélkül szolgált, ma is ez ketyeg.
Látom, MSI/Gigabyte a preferencia sokatoknál, az egyik PCX videóban eléggé lehúzták az Asus AM4 lapokat, mondván sok velük a garis probléma.Részemről a keret 25-30k lenne alaplapra max, mit ajánlotok ennyiért?
Illetve mi indokolja a Tomahawk max lap közel kétszeres árát egy belépő AM4-es laphoz képest? (4 memória foglalat nem fontos nekem, 2x8GB RAMot 3200 tervezek.) Lehet, hogy ezek az extrák számomra nem szükségesek, ezért csak akkor költenék drágább lapra, ha az tényleg pluszt jelent nekem.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest