- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
M2N32 SLI delux sincs benne de van akinek megy benne, szal vszinüleg igencsak nem teljes a z a lista. de abban e1et értek h az ő lapjával nem sok esély van.
viszont lehet inkább vennék a helyében AM2+os lapot akkor még a Ramok is maradhatnak, meg talán olcsóbb is vmivel ez a megoldás, és nem veszít semmit. -
Pero
senior tag
válasz
Messi1983 #471 üzenetére
mivel a te alaplapod még csak AM2es ezért nem igazán ide tartozik a kérdés, de elsőre azt mondom, hogy BIOS nem lesz hozzá, szóval nem nagyon lesz mire frissíteni, a helyedben inkább vennék egy AM2+os lapot amihez már van megfelelő BIOS ami támogatja is a leendő procit
-
Pero
senior tag
szép kis lap, bár nem cserélném le a GD70em.
Ramra vonatkozó kérdés, rémlik nekem valami h ddr3nál 1,5Von vmi gond volt, csak nemtom h Ph II nél vagy neháknál.
csak mert filózom Ősi féle SuperTalenteken 2x2 1333 cl7 D9JNM chippekkel
konkrétan W1333UX4GM bár itt cl9esRémlik más vkinek is vagy n keverek vmit?
-
Pero
senior tag
a Gigabyte GA-MA790X-UD4Gigabyte GA-MA790X-UD4 az nem DDR2 es am2+os lap az az ddr2es?
-
Pero
senior tag
AM3 rendszernél amire sajnos figyelni kell az a memória, mert eddigi tapasztalatok alapján válogatós sajnos, én is épp az ideális memóriát keresem. de ha minden igaz akkor AM2+os procik már nem is jönnek csak AM3asok de azok mennek majd AM2+os alaplapban amíg lesz bennük DDR2es memóvezérlő. én pont az időtállóság véget vettem AM+asat, mert egy jó AM2+os alaplap is hasonló árban van mint egy jó AM3as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged