- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca333
tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen lapja? Sapphire PC-AM3RS890G – PURE CrossFireX 890GX
Az érdekelne mennyire megbízható, megéri-e az árát (25 körül van). -
Laca333
tag
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök, hogy mikor bekapcsolom a gépet feláll a rendszer és elkezdek mondjuk netezni egyszerűen újraindul. Ezt eljátsza vagy 3-4-szer aztán teljesen jó. Ha bekapcsolás után nem csinálok semmit vagy 10 percig, akkor semmi baja. Ezt nem nagyon értem. A másik probléma pedig, hogy játék alatt 5-10 másodpercre lefagy majd fekete képernyő és utána megy tovább a játék. De ezt is csak akkor csinálja, ha először indítok egy játékot. Az eseménynaplóban találtam is erre egy bejegyzést : A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
Tuningolva nincs semmi. Az alaplapon van integrált videokártya, de azt kikapcsoltam.
Új drivereket használok, a bios is friss. A videokártyám már ment egy előző konfiggal, akkor semmi baj nem volt, úgyhogy szerintem nem annak van baja. Az alaplap, proci és a memória új.Konfigom:
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE
Alaplap: Sapphire AM3RS890G
Memória: 4 GB OCZ 1333
Videokártya: Sapphire Radeon HD 5770 1GB
Táp: Codegen 400WElőre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged