Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ^Boss

őstag

válasz VaniliásRönk #584 üzenetére

CS/cod/q3-4/ut gyak kozben mindenki szokott zenet hallgatni. nem egy single player offline jatek izgalmai, hanem ugyanazok a mozdulatok vannak ezekben a jatekokban, igy maskepp mar unalmas lenne :) es a 100éves csben egy zene mellett a64el nem igazan ovlt meg a 100.0fps :)

15-20év. szerintem is nezzunk hatra, es az alapjan iteljunk. akkor vegyel athlon 350mhz-est, a 300-as p2 helyett. hopp ez mar lehetetlen, es ertelme sincs. akkor mirol beszelunk ? a jelen viszonyok mellett senkinek nem lehet tele a toke az intellel, csak annak, aki megrogzott amd fan.

drágább is? E6300-> megy 3.4-3.5ghz-en, es megkapod 45-ert. melyik x2 megy 3.6-ot, hogy kb egy szinten legyen ezzel a procival ? es melyik olyan olcso,m hogy megerje megvenni? 3600+ talan. aki e folott vesz most, es nicns kompresszora stb., az mindmind rosszul dontott, telejsitmeny szempotnjabol.

de tenyleg off, elnezest, nem ezt akartam elerni (off) de felidegesit ha egy elvakult amd-s a jelenlegi viszonyokat teljesen lekakilva alakit ki velemenyt.

• ^Boss

őstag

válasz VaniliásRönk #582 üzenetére

igen, de az ilyen kijelentesek felidegesitenek, hogy tele van a tokom az intellel. amikor az amd messze szemetebb politikat alakitott ki az elmult 1 évben. nem volt ertelme? ne viccelj mar. a64en ha elinditassz egy mp3mat mar nem az igazi a jatek, hat ha meg a virusrto kozbe elindul mert oka van ra. core2-vel megsem erzed, x2-m nem volt, de nem is lesz, de feltetelezem ottis hasonlo a helyzet, az egymagos a64el szemben.

• ^Boss

őstag

válasz rob210 #571 üzenetére

miert van tele a pupod veluk ?

szerintem 100x jobb politikat folytattak az elmult 1 évben, mitn az amd, megpedig: ha mar telejsitmenyben gyengek voltak, ugy levittek az arakat, hogy akinek volt esze, gyorsan cserelte is a p4-et p d-re. miutan telejsitmenyben szarra alaztak az x2-t a core2-vel, meg mindig korantsem olyan aron adtak a c2d-ket, mitn annak idejen az amd az x2-ket. a legkisebb c2d mar 45 korul megkaphato volt, mig annak idejen a legkisebb 4200+ 100 kornyeken volt, es ott is maradt a c2d-ig , alig ment le vmit az ara 1 év alatt.tanulsag: az amd addig kihasznalta a vasarlokat amig lehetett, hiszen a legmaximalisabban fent tartotta az arakat, az uj intel architektura kijoveteleig. en eleg ideges lettem volna, ha veszek 120-ert egy 4600+-t, es 2 het mulva 50-ert aruljak. ez atbasz*s. a core2 E6600, ami mar siman minden tekintetben feler egy X6800-al ha kicsit meguzod, alig kerul 76-ba, es az indulo ara is ehhez kozeli volt.

ennyit az amd arpolitikajarol az elmult fél-1 évben.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák