- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Köszi a segítséget,megoldódott a probléma.
Az catalyst center bekavart az att-nek
Még annyit szeretnék kérdezni hogy a két konfig közül melyik jobb?(az egyiket eladnám)
ASUS M2N4-SLI + AM2 X2 4800+ Samsung 2x512mb ddr2 667mhz dual
vagy
ASRock 939NF6G-VSTA + s939 x2 4200+ (stabil 2600mhz húzva) Kingston 4x512Mb 333mhz dual -
Viktoár
addikt
Egy picit meghúztam a cpu-t és elindítottam egy 3dmark06-ot.ez lett az [eredmény] Elég siralmas szerintem
Ez mond neked valamit?
-
Viktoár
addikt
Hát minden frankónak néz ki.
16x pcie,cpu driver felrakva,oprimizer felrakva.Már csak a ram lehet a ludas de nem hiszem hogy a samsung 2x512 ddr2 667 mhz-en ennyivel visszhúzná a gépet.Everestben 7000 az olvasás.Esetleg a catalyst control center zavarhatja az ati tray toolst?Mit próbálhatnék még meg?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Olyan gondom van hogy volt s-939-es 3700+-os konfigom.(lásd a nevemre kattintva).Na most ebből lecseréltem a lapot meg a procit egy asus m2n4-sli + am2 x2 4800+ -ra.Persze most 2x512 ddr2 667mhz van benne.Valahogy úgy tűnik nem hozza azt a sebességet mint az egymagos. Feltettem a cpu drivert,meg az optimizert is de még mindig lassabbnak tűnik.A 3dmark05-ben az egymagos 9000-et csinált míg a kétmagos nem éri el a 6000-et.Mit csináltam rosszul?Valaki segítsen legyen olyan kedves mert nekem ez magas.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok!
Egy régebbi gépem van úgyhogy gondoltam fejlesztenem az alaplapot és a procit.Igen ám de ahogy idetévedtem és olvasgattam arra jutottam hogy mielőtt megszabadulnék jó pár ezer forinttól,megnézem érdemes-e váltanom am2-re.Vagyis kiváncsi vagyok mennyit lehet (ha egyátalán lehet) húzni a jó öreg masinán.Persze sohasem csináltam ilyet és nem is értek hozzá. (még
) Szóval megadok pár adatot,képet,kérlek titeket hogy aki érti vagy hozzá tud szólni az segítsen hogy érdemes-e másik cuccot venni vagy húzzam ezt és jó lesz ez is.Itt a [kép] Játékra használnám persze nem kell hogy minden játék csúcs graffal menjen csak ne olyan legyen mintha fotóalbumot nézegetnék.A proceszor hűtésére milyen pasztát és ventit ajánlotok?Ha számít ilyen a videokártyám: ati x1950xtx remélem ezt nem kell cserélnem
Everestes képet is tudok betenni csak mondjátok miről kell info
Bocsánat a hosszú monológért
Köszi mindenkinek!
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest