- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Freddy TNT #463 üzenetére
Pl a tűzforró nF5 és a sokak által megerősített BIOS problémák miatt. Bár ez utóbbi nem igazán meglepő az MSI-tól.
-
ftc
nagyúr
válasz
Freddy TNT #463 üzenetére
azt én se értem...egyetlen alap gyártó amivel sose volt gond pedig pár deszkán túl vagyok már
-
törölt tag
válasz
Freddy TNT #458 üzenetére
NEm tudom Te milyen teszteket néztél, de ha megsasolod a mai PH! AM2 laptesztet, akkor ott bizony 95% körüli hatásfokot mért fLeSs: [link]. Esetleg akkor lehet igaz amit mondasz, hogyha PCI-ra akasztott vezérlőről van szó, nem pedig PCI-E-re vagy teszemazt dedikált buszra, mint az i875P-ben. Viszont ezek a vezérlők is képesek ~70-80%-os hatásfokra. [link]
Eleve nem 125Mb/s, hanem 125MB/s.
Gabesz1986: MSI-t még véletlenül se. Egyébként pont ma jelent meg az AM2 teszt második része.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Freddy TNT #437 üzenetére
''A gigabites lan-ról meg annyit, hogy igazából nem egészen 1 gigabitesek (csak névleges)...''
Ha mutatsz nekem akár csak egy olyan buszt is, ami 100%-ban kihasználható, akkor Te egy isten vagy. Minden buszon vannak veszteségek, többek között azért, mert a vezérlőjelek is azon utaznak. Márpedig ezeket nem hasznos adatként dolgozzák fel a mérőprogramok sem. -
ftc
nagyúr
válasz
Freddy TNT #438 üzenetére
Kb annyira mint S939 1 magosról S939- X2-re..ha nem használlod ki a dual magot akkor nem éri meg...
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT #437 üzenetére
Az én kérdésem pedig az, hogy van-e teszt vagy van-e olyan ember itt akinek van AM2 x2-es prociról véleménye/tapasztalata. Mennyire éri meg AM2 Athlon 64-ről x2-re váltani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest