- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Pl a tűzforró nF5 és a sokak által megerősített BIOS problémák miatt. Bár ez utóbbi nem igazán meglepő az MSI-tól.
-
ftc
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
azt én se értem...egyetlen alap gyártó amivel sose volt gond pedig pár deszkán túl vagyok már
-
törölt tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
NEm tudom Te milyen teszteket néztél, de ha megsasolod a mai PH! AM2 laptesztet, akkor ott bizony 95% körüli hatásfokot mért fLeSs: [link]. Esetleg akkor lehet igaz amit mondasz, hogyha PCI-ra akasztott vezérlőről van szó, nem pedig PCI-E-re vagy teszemazt dedikált buszra, mint az i875P-ben. Viszont ezek a vezérlők is képesek ~70-80%-os hatásfokra. [link]
Eleve nem 125Mb/s, hanem 125MB/s.
Gabesz1986: MSI-t még véletlenül se. Egyébként pont ma jelent meg az AM2 teszt második része.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
''A gigabites lan-ról meg annyit, hogy igazából nem egészen 1 gigabitesek (csak névleges)...''
Ha mutatsz nekem akár csak egy olyan buszt is, ami 100%-ban kihasználható, akkor Te egy isten vagy. Minden buszon vannak veszteségek, többek között azért, mert a vezérlőjelek is azon utaznak. Márpedig ezeket nem hasznos adatként dolgozzák fel a mérőprogramok sem. -
ftc
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Kb annyira mint S939 1 magosról S939- X2-re..ha nem használlod ki a dual magot akkor nem éri meg...
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Az én kérdésem pedig az, hogy van-e teszt vagy van-e olyan ember itt akinek van AM2 x2-es prociról véleménye/tapasztalata. Mennyire éri meg AM2 Athlon 64-ről x2-re váltani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest