- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Nekem ugye SJ6 Legend-em van, ott ugyanez a szitu (ha nem tökugyanaz a két kiegészítő a két készülékhez, nem tudom). Ha külső mikrofont használsz, nuku töltés. Rákérdeztem a supportnál, azt mondták, írjak a hivatalos feature request fórumba. Rajtam kívül talán 1 ember reagált rá, tehát ki tudja, ebből valaha lesz-e valami. Mondjuk a józan paraszti ész ezeknél nem működik, hogy szeretném használni együtt a kettőt? Ennyire rétegigény lenne?
SJ6 akkut pedig Gearbestről rendeltem, duál akkutöltővel együtt, 2 darabot. Az akkukat külön más légitársasággal és csomag szempontjából is mindentől külön szállították, de így is ideért valami két hét alatt. Azóta már lehet, hogy lehet itthon kapni, de január elején még nagyon nem így volt. -
koxminator
senior tag
válasz
Attila444 #3558 üzenetére
Igaz, a FullHD 60 fps-re írnak kb. 90 percet, elnézést, elírtam!
A külső mikim lehet, hogy nem jó, bár teszteltem, hangosabban rögzít, mint a kameráé, bár tény, hogy beszédhanggal próbáltam csak
Kínából Gearbesttől rendeltem a külső mikit, a duál töltőt és két akkut, cirka 2-3 hét alatt itt volt, és akció miatt fele annyi, mint itthon.
Viszont ha módom lesz rá, és találok valaki mást ugyanilyen külső mikrofonnal, azért megnézem, hátha tényleg az enyémmel van valami.
-
koxminator
senior tag
válasz
sityupityu #3554 üzenetére
Igen, nekem van karácsony óta, edigitalban vettem. 3 hete Kínából rendeltem hozzá külső mikrofont (bár szerintem nem sokat segít rajta, vagy én vagyok a béna, vagy a mikrofon rossz, passzolom), duál töltőt és hozzá két akkut (ez utóbbiak itthon nem kaphatók még, az akkukat a napokban várom), december közepe óta már vagy 3 fw update is volt. Egy baja van, hogy miniUSB-s a töltés/külső mikrofon, így egyszerre nem használható. Nem találtam még hozzá működőképesnek tűnő Y-elosztót, a gyártónak írtam, akik 10! perc alatt válaszoltak, hogy írjak feature requestet.
Amúgy elégedett vagyok vele, bár eddig főleg dashcamnek használom. A gyroja igen jól működik, fekvőrendőrökön mentem át vele, és a felvételen jól látszik, hogy a kép stabil, a kerekek "hullámoznak" alatta
Egy 64Gb-os Kingston UHS-I-es microSD van benne, FAT32 formázással (sajnos ExFat-ot, NTFS-t nem támogatja - még, nem tudom, lehet ExFatra lehetne feature requestet írni). FullHD 30 fps módban 9,5 óra felvételt tud saját maga bevallása szerint erre az SD kártyára írni. Úgy vettem észre egyébként, hogy egy 10 perces felvétel 1Gb helyet foglal ebben a felbontásban.
Akkuidőt nem néztem, de gyári adatok alapján FullHD 30 fpsben olyan 90 percet írtak, bár ez függ fényerőtől és egyéb képességek beállításaitól is. -
koxminator
senior tag
Sziasztok,
Én SJ6 Legend tulaj lettem karácsonykor. Tudom, hogy ez nem az a topik, meg nincs is neki, de láttam, hogy itt azért esett róla szó, meg főleg van összehasonlító videó. Azt hadd kérdezzem meg, más kameráknál hogy lehet megoldani, hogy külső mikrofon és töltés is menjen egyszerre? Ugye ez az SJ6 miniUSB-s. Nem igazán találtam még rá (jó és átalakítómentes) megoldást.
Előre is köszi.
üdv,
Kox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Búvárkodás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest