- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
padre71
tag
válasz
zsolesz777 #6208 üzenetére
Én az Edigitalba vettem 29,9 etzer Ft-ért arany színben. Eredeti, nem wifi-s, az SJCAM logó nem volt rajta.
Megveheted nyugodtan.Viszont ha akksit, töltőt, autós tartót is is akarsz plusszba venni hozzá, akkor jó ajánlat az electropoint.hu oldalon 37.465 Ft-ért a karácsonyi csomag, amiben a készüléken kívül a fent említett 3 kiegészítő is benne van. Az electropointnál 1500 Ft a futárköltség, ezt is kalkuláld bele, ha nem személyesen veszed át.
A kiegészítő akksit+töltőt, az autós tartót szivargyújtó töltővel és a mellhevedert én is az electropointról rendeltem, az első három 2-2 ezerbe került, a mellheveder 3100 Ft-ba -10% facebookos kupon kedvezménnyel.
Nagyon gyors és korrekt cég, az e-maileimre fél órán belül válaszoltak minden esetben. Ajánlom őket.
Külföldről sem jönne be sokkal olcsóbban. -
Real_Necro
veterán
válasz
zsolesz777 #6208 üzenetére
Visszaolvasol pár hozzászólást (tényleg csak párat, mert kb 1 hete rendelt itt valaki) és megtudod...
De ha ez bonyolult, akkor csak a keresőbe kellene annyit bepötyögni, hogy "edigital"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest