Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Na rákerestem a kormányzás beállítására
És ezt találtam:
KépEzek alapján beállítottam a játékot és azt mondom hogy KÁR VOLT!! egész héten tanulhatok az érettségi miatt, mivel suliban az utolsó hét, és olyan durva lett így a játék, hogy végre az autó nekem engedelmeskedik, hogy hardverapro-n olcsó érettségit keresek

Eszméletlenül jó lett ezekkel a beállításokkal, bár a steering lockot nem értem hogy vették 540-re meg az alatta lévőt is 320-ra de még eddig nem drifteltem, csak most kezdek belejöni a játékba.
Szóval nagyon nagyon nagyon jó lett így, hihetetlen, hogy ennyi állítással egy rakás sz... valami Isten játék lett

-
enginev3.0
félisten
Helló
Belátom bűnösségem, biztos volt már róla szó, de nem olvastam el 700hsz-t. Ezért megkérdezem, hogy lehet valami értelmes beállítást alkalmazni a játékban, hogyha elhúzom a kormányt akkor ne 2-3másodperc múlva cselekedjen az autó hanem akkor amikor én?! és ha már véletlen elkezdett kanyarodni akkor kanyarodjon, ne elfordult kerékkel menjen tovább majd nem egyenesen?!
nincs egy profi kormányom de nem is sza... és egy UAZ 4×4-en is tökéletesen el lehet vele szórakozni, mert ott nem késik annyit az irányítás, plusz azt csinálja az autó amit én.
szóval van erre valami orvosság? mert a játék hihetetlen jónak néz ki, de ezek a hibák 0-ra viszik az élvezhetőséget

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 12 128/8GB Blue
- Apple Watch Ultra 2 2023, GPS + Cellular , Titanium 49mm , 3ÉV Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest