- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mura81
senior tag
válasz
_Gudella #310 üzenetére
Igen ennyire váltakozhat az hogy mennyi ideig számol egy csomagot, Nálam a legrövidebb eddig 1:56 a leghoszabb 3:05 volt.
Meg lehet nézni mennyi ideig fog kb tartani a csomag számolása ha installálva van a SetiQue nevű progi. Ez egyszerre letölt több csomagot és tárolja a kiszámítottakatat is és ennek van egy olyan funkciója hogy az IE-n keresztül megnézheted a csomagok részleteit.
Ha segítség kellene szólj. -
mura81
senior tag
képet postáztam! Megköszönöm ha felteszed, de nem kell az én hozzászólásomnak lennie.
Ami azt illeti a hwsw csapat tagja vagyok, tudom tudom a konkurencia, de az a helyzet hogy amikor csatlakoztunk a seti munkához akkortájt a bátyám a HWSW.nek irogatott cikkeket és ezért csatlakoztunk a hwsw csapatához, meg akkor még nem volt ph csapat (lehet ph se)! -
mura81
senior tag
Biztos királyul mutatna, de azért 5000 untért már igazán küldhettek volna valami színes képet. Nekem például nagyon bejön a seti színkombinációja fekte-lila stb
-
mura81
senior tag
RISZPEKT Crab a smiley-kért
Ja és nekem pár hete ilyet küldtek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest