- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
akosf!
Sikerült lefordítanom linux alatt a linuxos seti forráskódját. Ezért nem értem, hogy mi a fenéért nem hajlandó működni a windowsos kód. Olyan gyagyás hibákat ír ki, hogy az hihetetlen. Nem értem, hogy miért nem tudnak felrakni normális forráskódot win alá is. Szerintem nem próbálják ki őket soha.
De az meg végképp gyanús, hogy a Tetsuji-féle optimalizált kód sem jó, lehet, hogy a fordítónkban van a hiba? -
KPepe
senior tag
válasz
Petya25 #2367 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a SetiHide futtatja ezt a parancssoros exe file-t, és monitorozza, hogy hol tart a számolás. De nem olyan, mint a képernyővédős kliensek, hogy a cpu erőforrás felét/kétharmadát eleszi a számolás elől. Szinte semmi cpu idő nem kell neki, csak egy grafikont rajzolgat, amit kb percenként hosszabbít meg.
A linken ott van a SetiHide is, csak az oldalon rá kell menni a letöltés gombra, és ott megtalálod. -
KPepe
senior tag
válasz
Petya25 #2365 üzenetére
Remélem sikerül.
Bővebben: link
Bővebben: link -
KPepe
senior tag
üdv!
Azt nem tudná valaki megmondani, hogy lehet beállítani az alábbi(Bővebben: link) parancssoros linxos kliensben hogy lehet proxy-t beállítani?
Vagy álljak át a 4.43-asra? Azzal meg az a bajom, hogy soha nem sikerült egy újabb BOINC keretprogramot rábírni arra, hogy folytassa a másik kliens által betárazott wu-kat. -
KPepe
senior tag
Ácsi, te BOINC-ban regeltél, ez a phseti oldal pedig még a Classic-hoz akar csatlakoztatni. Neked itt kell csatlakoznod: Bővebben: link
-
KPepe
senior tag
válasz
concret_hp #2352 üzenetére
Hát nem tudom, próbálkozzál
-
KPepe
senior tag
Először a gépede lévő BOINC kliensben kell elkezdened a munkát. Oda kell egy project URL, ami http://setiathome.berkeley.edu/ és egy Account ID-re, ami jó hosszú betű és szám sorozat. Ha ez megvan, akkor letölt néhány file-t a gépedre, és megy a munka. Aztán ugyan ezzel az Account ID-vel belépsz a http://setiathome.berkeley.edu oldalon a Login részen. Beállíthatod a BOINC-ot, hogy használja a gépedet. Ha megvan, kereshetsz egy csapatot, és csatlakozol ugyan csak az Account ID segítségéval.
Én így csináltam -
KPepe
senior tag
válasz
concret_hp #2350 üzenetére
Ha jól értelmezem a dolgot, akkor:
''Resource share:
The proportion of your computer's resources (processing time and disk space) allocated to SETI@home relative to the other BOINC projects in which you participate. The default is 100. For example, if you participate in two projects and give them resource shares of 100 and 200, the first will get 1/3 of your resources and the second will get 2/3.''
a Te beállításaid szerint a seti 1/10, míg a SZTAKI 1/100 teljesítményt kap. Tehát tized annyit, mint a seti.
Vagy most mondtam egy nagy hülyeséget -
KPepe
senior tag
Nem, ez általános probléma. Nekem még a letöltések is akadznak, de azért megy.
Írták a technikai hírekben, hogy partíció mountolási hibát találtak a shedulernél, ami több száz kapcsolódást dob el másodpercenként, mivel nem tudja csatlakoztatni a kért meghajtókat. Eddig viszont jól működött. Dolgoznak a javításon. -
KPepe
senior tag
Egy kis kiigazítás a lejárt szavatosságú resultokról:
Akkor jár értük a pont, ha a file törlő szerverek még nem nyesték le a lejárt resultokat. Eredetileg úgy volt, hogy mindenki megkapja a pontját, mert lelőtték az ezt ellenőrző programot, de ez téves információ volt.
Szóval kis szerencsével még nem törölték, és nem dolgozott hiába a gép. Megpróbálják olyan sokáig leállítva tartani a file törlőket, ameddig csak lehet, de a lemezen gyorsan fogy a hely. -
KPepe
senior tag
válasz
concret_hp #2337 üzenetére
Ez logikus, hiszen ha egy új projektet szeretnél használni, akkor oda is be kell jelentkezned, hogy tudják a népek, ki termelte azokat a krediteket
Tehát az új projektben új felhasználói fiókot kapsz, új jelszóval.
Vagy te úgy gondoltad, hogy a SZTAKI-s projektben elért eredményeket is a setinél írják jóvá? -
KPepe
senior tag
válasz
concret_hp #2307 üzenetére
Egy kis korrekció: nem lehalt a szerverük, hanem leállították, mert az ''antik'' file-okat törlik le. A resultok, és a wu-k olyan könyvtárakban vannak, amik iszonyatosan sok file-t tartalmaznak. Ez meg iszonyatosan lelassítja a validálást, hiszen sokáig tart megkeresni az érvényesítéshez szükséges 4 resultot. Ezért most alkönyvtárakba szelektálják a file-okat, és törlik a lejárt/érvényesített/áthelyezett file-okat.
Ha ezzel készen lesznek, akkor számításaik alapján megtáltosodik a validálási folyamat.
Ajánlom sűrűn nézegetni: Bővebben: link
Plussz a szakszerűbb infók miattBővebben: link
-
KPepe
senior tag
válasz
deadguy #2305 üzenetére
Ácsi, te nem BOINC-ot szedtél le szerintem. Innen töltötted le? Bővebben: link
Ez a BOINC egy keretprogram, amivel különböző projectekeket lehet futtatni, nem csak a setit. Ebben a keretprogramban kell hozzáadnod a seti projectet, és onnantól kezdve már mindent magától fog csinálni. De ez tényleg nem megy azonosító nélkül.
Optimalizáció: az oldal tetején le is van írva, hogy melyik két file-t kell kicserélni, hogy megkapd a gyorsított setit. De erre ráérünk majd akkor, ha műkszik a dolog rendesen. Majd segítünk, ha nem megy.
''Ja és mi az a ''best triplet power'' meg hasonlók a kliens progiban?''
Nem sokkal korábban linkeltem beBővebben: link
-
KPepe
senior tag
válasz
deadguy #2303 üzenetére
25%-nál negyedbe marad
Mellesleg még mindig nem értem. Most néztem meg: ha új projectet akarok hozzáadni, akkor kell neki egy Project URL és egy Account ID. Utóbbira vársz Te. Enélkül nem is áll neki semminek. Első lépésben letölti a project webhelyéről a szükséges file-okat, és nekiáll wu-kat szedni.
Ha pedig már folyamatban van a munka, érdemes lenne optimalizált klienset leszedned: Bővebben: link
De csak azután csináld meg, miután már letöltötte a wu-kat, és ténylegesen dolgozott is már. Addig úgy sincs mit kicserélned
Szerk.: Jut eszembe, egy jó ideje nem megy a sheduler, meg egy darabig még nem is fog, lehet, hogy ezért nem kapod az azonosítódat. Ha nem ezért, akkor is mindegy, mert amíg nem megy, addig se fel, se letölteni nem lehet semmit. Ha pedig beindítják, akkor meg olyan torlódás lessz a szerveren, hogy öröm lessz nézni, mire a Föld összes gépe elvégzi a kommunikálást a szerverrel.
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
válasz
deadguy #2301 üzenetére
Most regisztráltál? Mert ugye az emailben küldött jó hosszú azonosítód nélkül el sem lehet kezdeni a munkát! Nem tudsz projectet hozzáadni, hiszen akkor kinek a nevére dolgoznál?
Legjobb emlékeim szerint nekem szinte azonnal megküldték az azonosítót. Várj csak türelmesen -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2299 üzenetére
üdv!
Sajnos én is csak egyéb file-okban találtam rá utalást, gondolom te is ezért kérdezted
Érdekes dolog ez a nyílt forráskód... Lehet, hogy nem is annyira nyílt, mert nem hiszem el, hogy nem képesek egy működőképes pakkot kiadni.
Vagy mi vagyunk nagyon...
Amúgy elnézve a szerverek kiosztását, nem csodálom, hogy csak gyűlik, és gyűlik a validálatlan result: a penguin névvel ellátott masina feladata kiszolgálni 8 db file deletert, 2 db transitionert, mind a 4 validátort, és mind a 4 assimilatort.
Nem tudom, hogy komolyan gondolták-e ezt a srácok, vagy csak elfelejtették átírni az oldalt.
Mindemellett egész bíztató híreket közölnek a technikai információs rovatban.
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2295 üzenetére
Na, megnéztem a dolgot. Tetsuji kezdő hsz-ában van 3 link a forráskódokra. Mindegyik más. Ezekben is van egy rakat hiba: a 3-as az valószínűleg megegyezik azzal, amit eddig néztünk. A kettesben van egy csomó project file, de ha a főkönyvtárban levőt nyitom meg, akkor úgytűnik, hogy az egész projektet betölti, de 24 hibát kapok erre a sorra:
for (i = 0, gpower = 1; i < n-1; ++i, gpower = MULMOD(gpower, ginv, n)) {
omega[2*i] = X(cos2pi)(gpower, n) / scale;
omega[2*i+1] = FFT_SIGN * X(sin2pi)(gpower, n) / scale;
}
és mind a 24 hibaüzenet ez: error LNK2001: unresolved external symbol _fftwf_taint
Az első pedig két projekt file-t tartalmaz, de valmi zip-es dolgok, és fordításnál 1 hiba jön elő, ami egy meg nem levő file-t hiányol.
Az viszont igaz, hogy Tetsuji VC++ 7.1-et javasol, nekem meg 6.0-m van. Lehet ez a hiba? -
KPepe
senior tag
válasz
concret_hp #2291 üzenetére
Azt hiszem, ez nem sokat változott, mégha átálltak BOINC alatti futásra is
Bővebben: link
-
KPepe
senior tag
Nekem most az a gondom, hogy mikor elkezdtem linux alatt a setit, akkor először a gyári klienssel dolgoztam. Aztán kicseréltem azt a bizonyos app_info.xml-t, meg a setiathome_4.07.3b_athlon-xp-fftw3-static-pc-linux-gnu -t, ami ugye már az optimalizált file, és az ezelőtt letöltött 12 db wu-t nem hajlandó megcsinálni. Nem lehet megadni neki, hogy először ezeket számolja ki, mert hamarosan lejár a határidejük?
-
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2285 üzenetére
Ez remek, akkor ki lehet tenni a ''A hiba nem az ön készülékében van!'' táblát? Egyébként én is próbáltam // -el megjegyzésnek nyilvánítani néhány sort, de mintha ott sem lenne, ugyanúgy belefordította. Ez lehet a Visual Studio böszmesége, mert sokszor produkál olyant, hogyha hibás a kód, kijavítja az ember, de nem lehet újra lefordítani, mert kifagy. Ilyenkor mentés (mert azt lehet
), task manager, kilövés, aztán újra megnyitni a file-t. Ezt viszont még ne próbáltam, mert lusta voltam, és ránézésre most nem fagyott ki
Na, de akkor írja neki header file-t, vagy mi a szösz? -
KPepe
senior tag
válasz
Mike T. #2283 üzenetére
Na, ez a helyes hozzáállás
Egyenlőre jók is vagyunk ebben
De idővel lehet, hogy ehhez seti-farmra lessz szükség
akosf!
Kezdek gebedni ettől a fordítástól! Neked mért nem ment? Nekem kapásból kivág 92 hibát + 1 warningot. Az a baja elsőnek, hogy a#include ''std_fixes.h''
sorra ugorva ezt írja ki:
e:\driver\seti\seti_boinc\client\config.h(417) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'std_fixes.h': No such file or directory
Ennek az std_fixes.h-nak nem egy header file-nak kellene lennie? Sehol nem találom. Vagy én néztem el valamit, de nagyon... -
KPepe
senior tag
Ezek valamit nagyon megbuheráltak, már 80 resultom vár érvényesítésre, utoljára aug. 4-én kaptam kreditet.
Az összes szerverük fut.
Ha egyszer ráérek, elolvasom a technikai infókat is, meg meg kéne már csinálni azt a fordítást is, de alig érek rá -
KPepe
senior tag
Részemről nincs baj azzal, hogy szilchi kérdezett. Akosf! én nem vettem észre, hogy leszólta a setit. Én úgy vettem észre, hogy kérdezte, mi van mostanában a validálással, mert nem kap kreditet. Leszólásra én nem találtam utalást.
Ami azt ilelti, tényleg szerver problémákkal küzdenek, mert nagy a munkaigény, és be kell lőni a gépeket, hogy rendesen menjen. Ehhez meg sok munka, kísérletezés kell. -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2271 üzenetére
Hmm, én is egy Athlon XP-hez optimalizált klienset töltöttem le, mégis i686-os a file. Ráadásul egy fia BOINC nem volt benne, simán konzolból elindítottam, oda írogatta kia, amiket a BOINC szokott, és ennyi. Lehet, hogy ez egy parancssoros BOINC volt?
Remélem ezzel az AthlonXP-s verzióval többre megyek.
Ja, meg a fordítással is. Csak azt magyarázdd el légyszives, hogy ezek a fordítások miért jók nekünk? Nem ezeknek a forráskódoknak a kész termékeit lehet letölteni a seti oldaláról? -
KPepe
senior tag
válasz
szilchi #2268 üzenetére
Nem hiszem, hogy tijnának az egészre: Bővebben: link
-
KPepe
senior tag
Hát eddig nem sikerült a fordítás, mert néhány file-t nem talál meg. Egyenlőre nem jöttem rá, hogy lehet ezt orvosolni. Megpróbálom majd linux rendszer alatt is lefordítani.
-
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2258 üzenetére
OK, azokat már nézegettem, de pontosan melyiket szedjem le? Írták, hogy több módon is el lehet érni, valahogy sikerült, de ott annyi minden volt, hogy juj
Jó helyen jártam? Bővebben: link Itt Download and compile -> Getting source code -> Download a tarball or .zip file (generated nightly) és itt a nightly-ra mentem. Aztán a boinc-cvs-2005-01-01.zip-et letöltöttem. -
KPepe
senior tag
Hmm, most nézegetem a többi BOINC alatt futó projektet.
Ezek azért nem olyan elterjedtek ránézésre, mint a Seti. Valaki próbálta már valamelyiket? Melyiknek lenne legérdemesebb segíteni? -
-
KPepe
senior tag
Ha sokáig nem tud kommunikálni a kliens a szerverrel, akkor érdemes megnézni ezt az oldalt: http://setiathome.berkeley.edu/sah_status.html (Bővebben: link)
Jelenleg elég sok gép nem megy. Ha az okokra is kíváncsiak vagytok, akkor pedig a Technical News pont kell nektek: Bővebben: link
akosf!
Akkor ha gondolod, megpróbálhatom a Visuallal is a fordítást!
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
-
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2195 üzenetére
Szerintem akik komolyan veszi, azok itt is űzik-hajtják a setit, ott csak annyival fanatikusabbak, amennyivel több a tag. Meg láttam van pár rendszergazda
Most azért raktál össze még egy gépet, hogy hadba állítsd E.T. ellen?Én már azért küzdök itthon, hogy ez az egy mehessen egész nap. Már egész megszokták, csak mindig a villany számlával jönnek
Csak azt sajnálom, hogy koleszban biztos le kell majd kapcsolni éjjelre a masinát, előző évben sem tolerálták -
KPepe
senior tag
akosf!
Nagyon jó ez a legutolsó kliensed, már én is olyan időket produkálok, mint a Duronod. Viszont úgy látom, hogy az s754-es Sempron még nincs beüzemelve
És elhagytad a Prohardver csapatot -
KPepe
senior tag
Még egy kis infó, hátha méssz vele valamire: Bővebben: link
-
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2169 üzenetére
üdv!
Kérdezd meg itt: Bővebben: link
Én keresővel azt találtam, hogy a DevC++ ingyenes, win alatti fordító, csak meglehetősen vegyes/negatív élmények fűződnek hozzá... -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2167 üzenetére
Nézd meg ezt: Bővebben: link
Meg úgy emlékszem, nekünk előadáson a GNU-t és az anjuta-t mondták. -
KPepe
senior tag
Uff, kitartóan tolja a srác. Ilyen feldolgozási időt sem láttam még: Bővebben: link
-
KPepe
senior tag
Nem, ez csak 1 db gép
Igazából ez akosf szörnyszülöttje (), ő tudná elmagyarázni, hogy mit csinált, de a lényeg a következő:
Ugyebár a seti nyílt forráskódú, ezért érzés szerint lehet otthon finomítani a dolgokat. Ha valami nagy disznóságot csinálsz, akkor úgyis 0 kredit lessz a büntetés.
akosfnak sikerült úgy optimalizálni a benchmarkot, hogy egy ''picit'' magasabb eredményt produkál a gép. A felhasználók nagy többsége nem ezt a gyorított klienst használja, így sokkal több kapott pontot nem is hoz a konyhára, csak akkor, ha még egy ilyen turbózott klienssel hoz össze a sors - meg a szerver gépDe te mindent megtettél, hogy a lehető legtöbb pontot kapjad.
Ezen felül magát a számolási eljárást is gyorsította akosf, leegyszerüsítve a ciklusmagot, illetve egyik változat már az SSE utasítás készletet is használja. Ezzel 2-3ezer másodpercet lehet gyorsítani egy-egy wu feldolgozási sebességét. És a dolog működik is, hiszen ha szabálytalan lenne, akkor a szerver 0 ponttal büntetné a szabálytalanságot.
Nagyjából ennyi, de ebbe akosf úgyis bele fog kötni, hogy valamit pontatlanul írtam le -
KPepe
senior tag
Nézd meg ezt, és azt a hsz-t, amire a válasz érkezett: Bővebben: link
Amúgy ha beállítottad a projektet, a felhasználói kulcsot, akkor azt javaslom, hogy zárd be teljesen a BOINC-ot, nézdd meg, hogy ne fusson a task managerben sem, és indítsd el újra.
Én egyszer ilyenen szívtam le fél napot, hogy feltelepítettem a legújabb klienst, ott sem tudott elindulni, míg a haver gépén szépen munkához látott. Nekem meg feleslegesen ment éjjel a rendszer. Reggel nyomtam egy BOINC restartot, és gyönyörűen elkezdett dolgozni.
Szerk.: most nézem, nekem is ezt játsza, akkor valószínűleg egyik serverük megtagadta a munkát. De nekem van a gépemen vagy 40 wu, szóval nem keseredek el
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
üdv!
Egy-egy wu (workunit) 310kbyte nagyságú, ebből beállítástól föggően 5-10 (akár >50) darabot tölt le a gépedre. A wu végigszámolásásnak végeztével keletkezik egy result, ami olyan 10kbyte, ezt küldi vissza a központba a BOINC A Te processzorod saccra olyan 2-2.5 óra alatt végez egy wu-val, tehát ennyi időnként küld el egy 10k-s eredményt, és tölt le egy 310k-s csomagot. Máskor nem használja a netet. Kapcsolatod sebességétől függően magad eldöntheted, hogy ez menyire terhelő a netednek, de szvsz észre sem venni
Fontos tudni, hogy ez a program csakis az ''üres'' cpu időben fut, tehát bármi más alkalmazás cpu időt igényel, a BOINC átengedi a processzort. Én elég sokat játszok, de nem venni észre semmiféle lassulást sem játék, sem pedig windows alatt. Egyedül a Star Wars: Battlefront nem akar betölteni ha nem állítom le a setit, de másnál nem vettem észre. Ez meg a SW hibája szerintem.
Játékok alatt sem áll le a munka, ha van felesleges cpu kapacitás. Tehát ha egy stratégiai játék megelégszik 60%-nyi procival, akkor a seti felhasználja a maradék 40%-ot.
De semmit nem fogsz észrevenni abból, hogy 100%os terhelésen megy a procid, hacsak azt nem, hogy melegszik a vasTélen viszont ez jól is jön
Ezt nagyon sokáig írtam, akosf megelőzött
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2126 üzenetére
Közben letöltődött 42 wu, pontosabban 40, 2 meg lóg az éterben
Csak egy kicsit rájuk kell teremteni, még a telepátia is működik.
Akkor a boinc_gui.exe-t kell lecserélni csak a másik gépen? Azon ha minden igaz a 4.44-es keretprogram, abban pedig nem rémlik, hogy láttam volna ilyen exe-t. Akkor mi legyen, hogy jó benchmark legyen? -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2124 üzenetére
Most már kezdek én is bepipulni a rendszerre. Csináltam 1.5 giga szabad helyet, a leave at least résznél 0,0001 gigát állítottam be, de még mindig kevesellte a lemezterületet. Most leredukáltam 0-ra, erre meg nem tud kapcsolódni a szerverhez.
Na, most sikerült, de ezt adta vissza:
SETI@home - 2005-07-18 13:55:18 - Scheduler RPC to http://setiboinc.ssl.berkeley.edu/sah_cgi/cgi succeeded
SETI@home - 2005-07-18 13:55:18 - Message from server: Not sending work - last RPC too recent: 189 sec
SETI@home - 2005-07-18 13:55:18 - No work from project
SETI@home - 2005-07-18 13:55:18 - Deferring communication with project for 10 minutes and 6 seconds
Ez most megint mi (a vastagon szedett rész)? Már egy napja nem fut ez a szar, valamit kezdhetnének magukkal. -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2122 üzenetére
Köszi!
Akkor a másik gépre is tegyem fel a boinc_gui.exe-ből álló klienst? Asszem azt küldted mailben, az volt a benchmark bajnok, és annak a projekt könyvtárában levő exe és xml file-t kell cserélni, hogy éljen az sse funkció?
De akkor a most futó csomagoknak annyi, mert ez másik kliens lessz.
Juj, most nézem, kb. egy napja nem megy nálam a seti a döglődések miatt, most meg nincs annyi hely, hogy letöltsön wu-kat
Na, mindjárt intézkedem. -
KPepe
senior tag
akosf!
Nézz rá légyszi a Sempronom csomagjaira! Tele vagyok client error-os 0 kreditekkel, most mi van?
És nem mennek a le/feltöltések, félúton ragadnak be a csomagok, pedig minden server megy. Ha update-ra megyek, akkor ezt kapom:
--- - 2005-07-18 00:53:05 - May run out of work in 1.00 days; requesting more
SETI@home - 2005-07-18 00:53:10 - Master file fetch failed
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2087 üzenetére
Erre a procira (Bővebben: link) jó ez a kliens? A proci 1900+ Palomino magos XP
Mert a benchmark nem hozta azt a bődületes sebességnövekedést, mint a Sempronomnál.
A CPU-Z szerint ugyan azt tudja, mint az én sempronom (mmx+, 3Dnow+, sse), leszámítva a 133-as fsb-t, meg az 1600MHz-t.
Valamiint ez a kliensed az csak sse támogató, vagy mmx is. Vagy van egyáltalán, ami mind2-t használja? -
-
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2089 üzenetére
üdv!
Na, jópár wu-val végzett az SSE-t is használó kliens, jó 20 percet gyorsult a feldolgozás a manager idejét nézve. Már érdemes megnézned a Bővebben: linken is. -
KPepe
senior tag
válasz
burgatshow #2097 üzenetére
Értem én, volt már nekem 15 bentrekedt result is, majd elküldi. Lényeg, hogy dolgozzon a gép
-
KPepe
senior tag
válasz
burgatshow #2095 üzenetére
Elég sok technikai gondjuk van, és az erőforrás is kevés. A classic seti hardvereit fogják majd igába, ha sikerül végre az át/leállás.
Emiatt nem megy néha a ''csomagküldő szolgálat'' -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2093 üzenetére
Ok, köszi! Az én megoldáasom kicsit macerásabb volt
Elvileg már dolgozik is.
Viszont ez elképesztő: Bővebben: link Minden Not Running, vagy Disabled
És nincs semmi a technical news oldalon!
Van viszont a főoldalon:
''July 8, 2005
Outage Notice. The long awaited new main power breaker for Space Sciences Lab has arrived and a long power outage is needed to install and test it. SETI@home will be offline for 17 hours or so beginning this coming Monday, July 11 at 22:00 UTC. ''
Nem csoda, hogy nem tud kapcsolódni a szerverekhez. Most örülök igazán, hogy a gyorsított kliensed miatt 38 wu-t töltök leFele így is már kész
-
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2089 üzenetére
Grat az új prockóhoz, kíváncsian várom az eredményeit.
Azt magyarázd már el légy szíves, hogy ha új klienset rakok fel, akkor mit csináljak, hogy a letöltött wu-k ne vesszenek kárba. Eddig azt szoktam, hogy nem engedek többet letölteni, az el nem kezdetteket eldobom, megvárom még a folyamatban levő elkészül, aztán update, és jöhet az új kliens. de ez macerás, biztos van jobb megoldás is, csak lökött vagyok hozzá.
Azt már próbáltam, hogy átmásolom a wu-kat tartalmazó mappát az új kliensnek, de nem ismerte fel őket. Lehet, hogy mást is át kellene másolni? -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2086 üzenetére
Jól sejted, csak nem értem, hogy az időknek mi köze van a 0 kreditjeidhez?
#2086-ra (Bővebben: link)
Akkor én is ezt használjam?
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2081 üzenetére
üdv!
Nekem ugyebár a tőled kapott gyorsított kliens dolgozik, 4.18-as, de soha nem kaptam 0 krediteket rá, pedig ha jól számolom, már 67 resultot produkáltam vele.
A legzsírabb az, hogy vannak 2 perces wu-k is - ezek hibásak, vagy nem tudom - és a többiek kapják rá a 0.2 körüli krediteket, én meg viszem a pálmát 1.5-el -
KPepe
senior tag
Két elvetemült
akosf kap egy ithaniumot, hogy dolgozzon rajta, erre mi az első? Toljuk a setit
Na, nem mintha én nem járatnám éjjel nappal főként seti miatt a gépem
Szegény Sempron... -
-
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2050 üzenetére
üdv!
Amit te küldtél nekem 4.18-ast, elég jól teljesít, 10-11 ezer másodperc / wu helyett 8.5-9.7ezer másodperc / wu. Közben szinte mindig megy a dc. Szerintem jobbak is lennének, ha csak magában futna a seti. Asszem maradok ennél a változatnál.
Vagy érdemes kísérletezni?
szerk.: Hopp, ezt hogy hozták ki??? Bővebben: link
Valahogy nem az a claimed kreditje egyik hostnak sem.
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
akosf
Jut eszembe, kösz a 4.18-as exe-t -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #2008 üzenetére
''szerintem meg nem érted''
Persze, hogy nem, ezért kérdeztem rá újra meg újra
''miért számolnám ki mindig újra és újra az AACQ értéket is?''
De most már egyszerűsödik a dolog. Lényegében optimalizáltad a számoló rutint.
Nem tehetek róla, nehéz a felfogásom.
''4.18-ast is gyorsítsam egy picit...''
Ha megvan, elküldenéd azt is?
Kösz a választ -
KPepe
senior tag
válasz
#95904256 #1967 üzenetére
akosf
Amit ebben a hsz-odban írtál, ezek úgymond legális dolgok? Vagy mi változott, hogy átszerkesztettél pár dolgot? Most is ugyanúgy végigszámolja a teljes wu-t, mint előtte?
'' két szorzás kispórolva''
Ez kicsit gyanúsan hangzik
Baromira nem bírom követni, miket ügyködsz, pedig nagyon érdekel
-
KPepe
senior tag
Még valami!
BOINC-éknál nincs ország statisztika, mint a klasszik setinél volt? Itt csak egy Hungary csapatot találtam, de gondolom messze nem az az összes magyar létszáma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest