- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Kíváncsi vagyok, mikor tűnik fel a BOINC-nál, hogy hiába küldözgetnek SaH v7 GPU+CPU csomagot, mindet eldobom, mert úgyis számolási hiba lesz...
-
coyote55
őstag
Ez a sah v7 elég gyengén "fizet", a processzoridőhöz képest...
-
coyote55
őstag
Nevetségesnek tűnik, pedig nagyon komoly: orvosságra, kötszerre kellett.
Lett a lábamon egy "limphoedema", amit a sebészeten egyszer bekötöttek, adtak valamennyi kötszert és elküldtek, hogy otthon kétnaponta legyen átkötve. Ez eddig OK. Egy hét múlva kontroll, és lehordtak a sárga földig, hogy milyen sok kötszer van a seben, menjek a patikába, vásároljak be, és kötözgessem otthon tovább, találkozunk kontrollon.
Nem volt őszinte a mosolyom, mikor kijöttem a patikából...
Ráment a lábamra a VGA ára, és még kölcsön kellett kérjek. Pár éve még nem így működött az egészségügy.
Következő hónapban megadtam a kölcsönt és megvettem ezt a kártyát. -
-
coyote55
őstag
Kaptam pár csomagot, kipróbáltam, mi megy és mi nem.
Amik futnak a gépemen:
sah v6 6.03 Enhanced (CPU)
sah v7 7.00 (CPU)astropulse_v6 6.01 (CPU)
astropulse_v6 6.01 (ati13ati) (0,04-0.05 CPU + 1 ATI GPU)
astropulse_v6 6.04 (ati_opencl_100) (0,04 CPU + 1 ATI GPU)CPU: AMD Athlon II x2 250 (3 GHz)
GPU: ATI HD 4670 1GB DDR3 -
-
coyote55
őstag
Letelt a szerkesztési idő, bocs.
A lényeg: megtaláltam! -
coyote55
őstag
Az adás valahonnan a Sagittarius csillagképből - felől? - jött. Ennyit tudunk, a többi már csak agytorna, találgatás - de néha jó elgondolkodni ezen.
Véleményem szerint Stephen Hawkins tanácsát kellene követni, és csendben fülelni kell, nem pedig kiabálni, hogy "Itt vagyunk!"A BOINC-al is foglalkozzunk: feltettem a 7.1.1 klienst, és Astropulse megy ATI 4670 GPU-n, sajnos a SETI nem.
-
coyote55
őstag
válasz
Ric4m0nd #5078 üzenetére
Az utolsó mondatodat nem értem...
Adva van egy térbeli rendszer, minimum két, de inkább három összetevővel, melyek mindegyike mozog.
"A" a sugárzás forrása, "B" a Föld, és esetlegesen "C", a sugárzás célpontja, amennyiben nem mi voltunk a címzettek. Egy adott pillanatban a három pont közel egy egyenesre esik. Azért csak közel, mert a fény sebessége bár nagy, de nem végtelen. Így már érthetőbb?
A-----------------------------B----------------------------------------C@DRB: a fő gond, hogy a fény (és a rádiósugárzás) túl "lassú" az Univerzumban lévő irdatlan távolságokhoz...
-
coyote55
őstag
Most, hogy írod, tényleg fura egybeesés.
Emlékszem, mikor a filmet először láttam (a magyarországi bemutató után pár nappal) a film előtt bemondták, meg ki is írták, hogy ez csak elképzelt történet (Orson Welles: Világok harca ?)
Mindenesetre komoly(?) katonaviselt férfiként tartanom kellett magam a feleségem előtt, és nyugodtan kellett a moziból hazasétálni - pedig...
A sorozat második része - szerintem - veri az elsőt, ami a sorozatok között ritka.A WOW jel pedig szerintem nem nekünk "szólt", mi csak a jel útjába estünk. Belehallgattunk más kommunikációjába, micsoda kíváncsi népség vagyunk!
-
coyote55
őstag
Volt némi problémám, és újra kellett (volna) telepítenem a BOINC-ot. A probléma az, hogy feltelepítem, de nem tud csatlakozni a klienshez, állandóan bontja a kapcsolatot.
Az anyázáson kívül mit tudok tenni a jó ügy érdekében? (Kb. a tizedik újratelepítésen vagyok túl, kezdem unni már)
-
coyote55
őstag
Még egy kérdés: a BOINC mi alapján rangsorolja a csomagokat? Min múlik, hogy melyiket kezdi számolni, és ebbe bele lehet-e avatkozni (azon kívül, hogy letiltom ideiglenesen azokat a feladatokat, amik szerintem nem sürgősek)? Az tuti, hogy nem a deadline alapján rangsorol, mert az látszana.
-
coyote55
őstag
Update: találtam újabb drivert, de azzal befürödtem: romlott a megjelenítés... Régi driver vissza, minden happy, a SETI meg nyavalyogjon, ha akar. Kapott két CPU magot, érje be vele.
Érdekes, az új driver csak HD4600 series-ként azonosította be a kártyát, a régi viszont felismerte, hogy HD4670 -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
Bocsi, hogy belevau, de hasonló okból van a BOINC másik meghajtóra telepítve. Nemcsak másik partícióra, hanem fizikailag másik meghajtóra.
Op.rendszerek jönnek, mennek, a BOINC marad.
Az "optimalizált" programcsomag mennyivel tud többet, mint a "hivatalos"? -
coyote55
őstag
Igen, de az a válasz jön, hogy
2013.05.03. 21:01:11 | SETI@home | Requesting new tasks for CPU and ATI
2013.05.03. 21:01:14 | SETI@home | Scheduler request completed: got 0 new tasks
2013.05.03. 21:01:14 | SETI@home | Project has no tasks availableEz így jó? A másik magot is bekapcsolhatom?
Az átnevezett .xml fájlt nevezzem vissza, vagy hagyjam békén? -
coyote55
őstag
Eleinte sivalkodott a 6.03 applikáció hiánya miatt, aztán megunta és gőzerővel nekiállt letölteni a félbe maradt csomagokat. Most egy maggal számol szépen, de ATI nem jött még.
Kapcsoljam vissza a másik magot?
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] State file error: missing application file AK_v8b2_win_SSE3_AMD.exe
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] State file error: missing application file AK_v8b2_win_SSE3_AMD.exe
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] State file error: missing application file AP6_win_x86_SSE2_OpenCL_ATI_r555.exe
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] State file error: missing application file AP6_win_x86_SSE2_OpenCL_ATI_r555.exe
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] State file error: missing application file AP6_win_x86_SSE_CPU_r555.exe
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] State file error: missing application file AP6_win_x86_SSE_CPU_r555.exe
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] State file error: missing application file MB6_win_x86_SSE3_OpenCL_ATi_r390.exe
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] State file error: missing application file MB6_win_x86_SSE3_OpenCL_ATi_r390.exe
2013.05.03. 20:10:02 | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 603 ; discarding -
coyote55
őstag
A problémám a következő: frissítette magát a BOINC, és utána megörült a HD4670 videókártyának, hogy akkor ő azt használja. Igenám, csak minden ATI GPU-t használó csomag hibás, mert nem számol a drága...
Igényel 0,05 CPU-t + 1 GPU-t. Kétmagos Athlon II X2 procim van, számol mindkét maggal, de honnan adjak a GPU-nak 0,05 CPU-t?
Segítséget kérek a beállításhoz, mert ez így nem kerek. -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
Segítséget kérek!
Most szándékozom venni egy HD4870-es videókártyát, hol tudom megnézni, hogy a SETI fut-e rajta?
Köszönöm! -
coyote55
őstag
válasz
Ric4m0nd #5025 üzenetére
Pár órát elszórakoztam vele (hátha találok valakit a drót végén
), csak ahhoz olyan idegállapot kell.
Tulajdonképpen az emberi agy asszociatív képességét használja ki.
Ha nyugodt, kiegyensúlyozott vagy, jobban megy. Az érdekessége a dolognak, hogy realtime, tehát a teleszkóp, - vagy teleszkópcsoport - éppen az adott csillagra néz.
Szerintem jó "játék" (jó értelemben!). -
coyote55
őstag
A SETILive-t próbálta már valaki?
-
coyote55
őstag
Lerohadt a SETI?
Sem fel, sem letölteni nem lehet -
coyote55
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérek. Valamikor évekkel ezelőtt már futott az akkori gépemen a SETI, és akkor volt egy jópofa képernyővédő, amit most már nem tudok előcsalni.
Arra gondolok, amelyen színes tüskesorként látszik a számolás. Hogyan tudom előcsalni, vagy letölteni?
Köszönöm -
coyote55
őstag
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt a SETI@home projektben vettem részt, de most, hogy újra telepítettem a BOINC klienst csak az ABC@home projektben tudok részt venni. Egyszerűen nem vagyok képes elérni, hogy másik projektet futtassak. Megvallom őszintén, engem a SETI érdekel, azt szívesen futtatnám a gépemen, ez az "ABC@home" nem hoz lázba...
Mi van a SETI@home projekttel? Nem lehet elérni a szervert, "Próbálja később" üzenetet kapok. Jó egyáltalán a link: seti@homepontberkeleypontedu ? -
coyote55
őstag
Most néztem, Astropulse 4.35 a neve annak, amit csinálok.
Több, mint 61 óra processzoridővel csak 19,7%-nál tartok
Mit tudtok erről az "Astropulse"-ról? -
coyote55
őstag
Én most valami marha nagy csomagot kaptam, két nap alatt 1,6%-nál tartok csak
-
coyote55
őstag
válasz
Kareszovics #4207 üzenetére
Nekem megy gond nélkül
20.-án lesz egy hónapja, hogy beszálltam a Ph! csapatába, és kb. 2300 creditem van már
Igyekszem tolni a szekeret, csak nem tudom, ez az eredmény jó, vagy gyenge? -
-
coyote55
őstag
Sziasztok!
Pár perce csatlakoztam a Ph! csapatához, de én a SETI-t jelöltem meg..
Baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest