Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
baderoli
üzenetére
Nálam azért van fent, mert kicsit túlpiszkáltam a gyári ROM -ot és elfelejtettem egy-egy jogosultságot visszaállítani. Abból persze alap a bootloop.

Majd ha kicsit több időm lesz... akkor megpróbálok szerezni hozzá custom recovery -t. Feltételezem CWM lesz az egyszerűbb megoldás, akkor vissza lehet flash -elni a gyári állapotra. Mert ugye így nem garanciáztatható. Egy másik SMO72 gyári mentése alapján. DD -t még nem próbáltam.
Szerk.:
Attól függ miket módosít az "új" ROM, mert pl. custpack -ot a CWM nem ment, nem tesz vissza. -
törölt tag
Nem, csak még nem szedtem szét a másik stat bar -t (nem saját), és voltak rajta nem aktív ikonok. Viszont le is szedtem, mert funkciókban nem valami jó, sajnos, pedig az nagyon bejött rajta, hogy lehet a színét változtatni.
Amúgy kikapcsoltam a wifi -t, aztán letettem az asztalra pihenni, miután durván 33 percig nyúztam picit, és ez fogadott:

2 és fél óra alatt nem esett a %, úgyhogy gondoltam nyomok neki egy újraindítást, hátha beragadt valami.
Utána szintén 100% -on volt, úgyhogy elkezdtem vele wifi -n böngészni, kb. 10 perc után esett le 99% -ra, tehát úgy tűnik valós az adat. Töltöttem le 2 cuccot Play -ből, meg egy kicsit keresgéltem, egy idő után lement 98% -ra. Így tehát működik rendesen, úgy néz ki.
Legalább azt tudom, hogy a feltett launcher, app -ok, illetve maga az akksi rendben van.
Az viszont feltűnt, hogy ki- és bekapcsolás után az akksi adatokat törli. Másszóval a kikalcsolás előtti fogyasztási adatokat, illetve az eltelt időt nullázza.
Szerk.:Illetve feltettem néhány kamera app -ot. Annak ellenére, hogy a specek szerint 0,3 mp -ben képes fotózni, más programoknál lehet állítani a felbontást (legalábbis amiken próbáltam, pl.: Cameringo) 0,3 és 1,2 mp -re. Persze ez max. érdekességnek megy el, mert túl sok jelentősége nincs.

-
törölt tag
Nekem teljesen nullán volt. Azért is tettem egyből töltőre, hogy bekapcsol -e, vagy hiábás. Persze minden rendben volt.
A fólia fedlapja lehet egyébként lenyomatos, ha a gyárban mondjuk nem takarították le. Nekem úgy tűnik amúgy, hogy a márkajelzés és a bizonyári gyári feliratok azonos minőségűek. Ettől még lehet hogy átdobozolták, de nem lenne költséghatékony.
Le volt fóliázva a doboz?
AAntii:
Igen, a betekintési nem igazán jó. A háttér amúgy sokat rádob a negatív élményre, azt érdemes cserélni valami kevésbé intenzívre...Majd ha feltölt rendesen, akkor meggyepálom én is egy kicsit, hogy mit tud.
-
AAntii
őstag
Az én tapasztalataim. A kijelző az nagyon gyenge. Ilyen rossz betekintési szöggel még nem nagyon találkoztam. A 4gb memóriából elég kevés használható tényleges tárolásra, így egy olcsó micro sd-t még be lehet készíteni a csomagba. OTG kábelt adnak mellé, billentyűzettel próbáltam, azzal tökéletesen üzemelt, így az érintőkijelzőhöz kevésbé szokott felhasználóknak egy szintén filléres billentyűzetes tok azért szükségeltetik a boldogsághoz. A gyári böngésző miután két-háromszori kísérlet után is pillanatokon belül összeomlott ment a levesbe, ízlés szerint fel kell rá tenni egy másikat, szóval ez lényegében nem gond. Az enyém is volt már bekapcsolva szerintem, gondolom a gyártási hibás cuccokat próbálják kiszűrni, hogy amelyiket be sem lehet kapcsolni, azt ne kelljen kétszer a vásárlóhoz, egyszer pedig a céghez szállítani. Netezni, youtubeozni, a tabletekkel ismerkedni tökéletes, játszani eléggé korlátozottan ideális. A felsorolt negatívumok a fekete péntekes ár mellett csak tájékoztató jellegűek, kevesebb mint hétezerért szerintem nagyon is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest