- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peternac
tag
köszi én is a "dodge"/hosszan nyomós tippet, nem jöttem rá
annyira nem nehéz eltalálni, hogy mikor kell deflect-elni, gyakorlás és megszokás kérdése
a van anyugi helyen , rajta elég jól lehet gyakorolnizombi csávó én PC-n tolom, fix 60 fps-sel, így valamivel könyebb eltalálni az időablakot... talán
de mint írtam, megszokás kérdése inkább -
peternac
tag
chained ogre második fázisra könnyítés: olajat kell rádobni, majd meggyújtani a prosztetikkel, ekkor elég sokáig elkezd agonizálni és lehet csapkodni
mikor eláll a tűz, újra meggyújtani, majd megint csapkodás
így hozzád sem tud érniamúgy több helyen is - valami jegyzet + hallgatózás - megtalálható a játékban az az infó, hogy a piros szemű mobok félnek a tűztől, ezt használjuk itt ki amúgy tetszik a játék, kicsit más, mit a souls-ok
ami nagyon fura, hogy nincs i-frame, azaz dodge-olás közben is sérül Wolf
viszont animációk alatt sérthetetlen vagy ugyanúgy, pl. deathblow alatt nem tudak megsebezni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest