Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivicc
csendes tag
feeeeeel
-
aXXon
őstag
a forum hardver piac reszeben lattam valamelyik nap egy slot a alaplapot, keresgelj szerintem megtalalod, bar nem lesz egyszeru!! de ha nagyon kell ugysem adod fel
max ha nagyon nem talalod, nyiss a hardverpiacra egy topikot, hogy slot a lapot keresel azt ugy fogjak utanad hajigalni az ilyen deszkakat, cask gyozz elhajolni
-
zsééééé
csendes tag
Mint nagy PC guruk, kérlek segítsetek nekem, hogy a tönkrement Shuttle Spacewalker AI61 alaplapomat mivel helyettesíthetném, ha semmi mást nem akarok/tudok (no money) cserélni?
650-es AMD procim van, természetesen SD ram, és ami megnehezíti a dolgot, A-slot-os.
Nagyon szükségem lenne egy ilyen lapra, vagy egy olyanra, amivel elmenne a meglévő proci meg minden, de sajna nem negyon értek a dologhoz, és használtan nem találok ilyet.
Egy link a lapról:
http://www.eaonline.com.my/product/motherboard/M107.htm
Előre is köszönöm a segítséget.
Help me!!!:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Horizon Forbidden West
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged