- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hát, Hun'reeth volt a nyerő :D (Gratula) Nem vagyok biztos benne, hogy érdemes a kereskedőhöz menni, ha megy 10x166-on. Tesztelgesd egy kicsit (értsd: nyúzd egy kicsit, hogy stabil-e), aztán ha okés, és tényleg megy tartósan, nincs vele gond, akkor hagyd a fenébe. Egyébként meg...hát lehet ebben jó tanácsot adni? A döntés a te kezedben van.
-
Il Padrone
senior tag
Szia,
nekem is ilyen lapom van es tudtommal nem kell semmit DIPekkel allitani, mindent biosbol lehet.
Sajnos en nem emlekszem, hogy hol lehet, ha lehet az AGP/PCI ratiot allitani, legallabis en meg nem talakoztam vele. Mondjuk csak szptemberi biosom van.
De engem is nagyon erdekelne, hogy megy e benne 166-on az XP.
Udv -
CsendPenge
őstag
Hát, most néztem, hogy tudja-e a lap a 333-as fsb. Tudja. Hmm...Arra gyanakodok, hogy túl magas osztót állítasz be a pci vagy agp buszra. Egész pontosan mit jelent az, hogy nem megy ha beállítod? Boot közben fagyi? Vagy már az vga kérernyő sem jön be (vagy a bios post, ha az jobban teccik) ? Én utóbbira tippelek, és akkor tényleg agp (inkább) vagy pci túlhajtás van. Ha gondolod, akkor írd be a bios beállításokat, valamit csak kisütünk közösen :))
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged