- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mongi
senior tag
Üdv Mindenki
Szal egy ki nem fizetett, de elvégzett munka után járó tartozás fejében szeretnének beszámíttatni egy ilyen cuccot nálam. Mivel én nem foglalkozok scsi cuccokkal, így kérném a hozzáértők reális beárazását ennek a cuccnak:
-IBM 20/40GB DDS4 Internal Tape drive
-Model No: STD 2401LW-K
Ami csomag tartalma:
-20gb-s original IBM DDS/4 DAT kazetta élettartam garral
-IBM Cleaning Cartridge élettartam garral
-3.5''-os előlap
-5.25''-os előlap+beépítő keret
-ARCserve 2000 Workgroup edition softvare (original, a csomiban van)
-Veritas software (original, szintén a csomiban)
- Bianko IBM garancialevél a csomiban.
a dobozát kinyitottam, hogy lássam mi van benne, de a többi cucc le van fóliázva, és nem szeretném felnyitni, amig nem tudom a reális árát.
gondolom céges rendszergazdákat érdekelhet a cucc, és ott jó ha original a csomag
segítségeteket előre is köszön
mongi
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest