- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Darkn3ss
csendes tag
Hello!
Vuk! Nekem sem akart menni a kartyam eloszor XP alatt, nem tudtam meg csak telepiteni sem normaliasan. Valoszinuleg az lesz a baj, hogy fel vannak telepitve dolgok amik akadalyozzak a Tuner telepitest. Lehet gond service pack is, vagy codec-ek, vagy egyeb mas ami a registry-ben talalhato es szivatja a tuner drivereket. Nekem a megoldas az volt, hogy feltettem ujbol (format c:) az XP-t es a szuz XP-re feltelepitettem a tuner kartyat, majd ezek utan az egyeb marhasagokat. AZota teljesen rendben van a kartya. Probalkozz... -
vuk
csendes tag
hi! abit kr7a /sima alap verzió/ 1900+amd procival, meg fodom próbálni, hátha működik kösz, ha sikerül akkor irok, annyit még hogy egyszer valami multimedia video drivert sikerült megetetnwm a telepitővel, működött, de katasztrófális szinek voltak piros, zöld alapháttéren ment a tv. De ennek valószínű nincs jelentősége, mivel WIN ME-n hibátlanul fut, csak a win 98 SE-én nem
-
eziskamu
addikt
Ha úgy se megy, tíltsd le az összes felesleges integrált eszközt a biosban amiket nem használsz, vedd ki az összes pci cuccot a tv tuner kivételével, majd egyesével visszarakni és telepíteni hátha úgy kiderül mit, hol nem szeret. Esetleg telepíteni kellene a legújabb via4in1-et, ha viás alaplapod van, de más csipkészlet esetében is a hozzá illő legújabb meghajtóprogikat. Milyen géped van?
-
eziskamu
addikt
Probáld meg a kártyát egy másik pci portban, valamint használd a legújabb meghajtóprogit és pvr-t.
[Szerkesztve] -
vuk
csendes tag
Lassan megőrülök, winfast 2000 expert-et vettem. NEM fut sem xp alatt, sem pedig 98 se alatt kizárólag ME alatt, de ott hibátlanul (igaz ritkán lefagy, de ez a legkevesebb, mert nem gyakori), 98se-n: a hibaüzenet telepités után, 'cannot find any video capture device' a program efut de nem mutat mást csa a képernyőn egy kört. Ezen kellene futtatnom.
xp-n még rosszabb a helyzet.
Van aki szerint hangkártya probléma, lehet mert cmi8738-as pci-s hangkártyám van, és a multimedia-t keresi a c-media telepitése utáni ujrainditás előtt, de olyat honnan adjak neki?
a rendszer hol jelzi a multimedia hiányt az eszközkezelőben, vagy nem, de pci communication device mellé is sárga kérdeőjelet tesz az eszközkezelőben.segítsen aki tud kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Dune: Awakening
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest