- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Convex
aktív tag
Köszi mégegszer...
-
Convex
aktív tag
Mog.
Lenne még egy kérdésem , hogy a s-video kábel egyik végét a videokariba, a másikat meg a scart átalakitón keresztül a tv-be? -
Convex
aktív tag
Ok!
Sztem már a héten megnézem és kis is probálom...
-
Convex
aktív tag
Ja, és kell valami extra beállítás a tv-out használatához esetleg, amit tudsz javasolni?
-
Convex
aktív tag
Nekem msi nx 6600GT van és egy 55cm-es Beko tv-m! Azt mondják, hogy ezzel a videókarival már elég jó a tv-out!
A Mediamarkt-ban van ilyen 15m-es, mert a mediamarktban semmit nem lehet megtalálni...,de azért megnézem! Scart átalakitó is van a MM.-ban? Ez mennyibe kerül? -
Convex
aktív tag
Köszi, Mog!
Az ötletedet siker koronázta, köszi segítséget!
A tv-t és gépet összekötő kábel hol találok? De valami minőségit, mert a gagyi minőség nem kell, mindig ráfáztam... -
Convex
aktív tag
Hát egyenlőre még nem kötöttem össze a tv-vel, csak a hangot vittem át a gépről, de köszi az információt! Megprobálkozok ezzel a megoldással! Mennyibe kerül egy ilyen átalakító?
Szted felesleges lenne venni optikai kábelt? -
Convex
aktív tag
Help!
Kérlek irjatok valami okosat... -
Convex
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy összekötöttem a gépemet a házimozival. A probléma az lenne, hogy akármit csinálok zúg a hangfal. Jack és Rca kábellel van összekötve, a dvd-én az aux bemenetbe van bekötve. Sajnaos nem találtam hosszabat, ezért 2 db 5m-esel van darabból van összerakva a kábel. Tudom, hogy ez is egy probléma forrás lehet, de ez van. egyik havceromtól kölcsön kértem a 10m-ét és ezzel már egy fokkal jobb volt( nem zúgott annnyira), de még mindig volt alapzaja. Új gépem van, Abit AA8XE alaplapos, amin van koax kimenet, amivel elvileg jobb a hang átvitel, mint a aux-al!
De nem tudom, ha veszek egy koax kábelt, akkor az megoldja-e a problémámat!Tanácsot szeretnék kérni a problémámhoz, hogy mit csináljak!
Esetleg új és jó minőségű kábel vétele, vagy koax kábel, de az nem tudom, hogy néz ki, meg... Mondták egy helyen, hogy földeléssel lehet gond, amit úgy lehet megoldani, hogy átalakitót veszek hozzá????
A Segítségeteket előre is köszönöm!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest