- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Toslink->miniplug (olyasmi, mint a 3.5-ös jack kinézetre ugye?) kábelt adtak hozzá. Sőt van miniplug->miniplug kábel is. (ezt már én vettem, mert azt hittem az sblive digitális kimenete evvel fog menni. Ugye oda nem tudtam a toslinket bedugni.) Úgyhogy ha tudunk találkozni hívj, mert szerintem mindenképpen ez a megoldás jön ki olcsóbban.
-
Bagoly
senior tag
Kösz Den!
Nem rossz, de nemrég dumáltam Emvyvel és segít kipróbálni egy leadtek hangkareszt aminek van optikai kimenete. Az csak 4 rugó. Meghallgatom egyátalán lehet-e hallani (normális fejhallgatóval) valami különbséget az analóg és digitális felvétel között, vagy felesleges kapálóznom. Most vettem fel analóg zenét, így is elég jól szól. :) (bár még csak egy kétezres phillipsen hallgatom. Fejhallgató vétel szigorúan fizetés után ;] ). -
Bagoly
senior tag
Épp MD walkenre másolnék zenét, de nem nagyon érzékeli a jelet az optikai kimeneten keresztül a MD. A hang beállítésoknál találtam egy olyat spdif bemenet, de a live-on kimenet van, vagy tévednék? Hol lehet beállítani, hogy használja azt a nyavajás optikai kimenetét, ha már van. (Ugye az optikai a s/pdif?)
Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest