- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
WarYou
csendes tag
na, feltettem a kx drivert... hát a mixere olyan randa hogy félórába telt míg rájöttem, hogy mi micsoda... és még csak szépnek se mondható ez a jajdedizájn dolog...namindegy. Sikerült nagyjából belőni a cuccot, samplitude elő, gitár elő :)
betöltöttem a wavokat, minden nagyon very fasza, csak éppen ha felvenni akarok, akkor veszi a mastert is, tehát mégegyszer az egészet... grrrr... még 10 perc szarakodás, amíg lebeszéltem róla. Felvettem az egyik nótánkra egy 4 és fél perces gitársávot, és kéremszépen, ezis csúszik, de már sokkal de sokkal kevesebbet mint azelőtt.. szal ez ilyen féleredmény, de a semmitől már ezis jobb...
próbáltam a samplitudeban az ASIO-s dolgot, de most vagy valami nincs rendesen belőve, vagy nemtom, de nincs felvételi lehetőség, lejátszani lejátszik mindent, de felvenni sehogyse lehet.
átmentem Nuendo-ba, ott egy kb 3 perces nótával próbálkoztam, 8 dob + két saját sávon, és egész elfogadható az eredmény...
azért írtam ennyi marhaságot, hogy mindenki döntse el magának hogy vajon megoldódott-e a gond vagy nem :))) mert én a magam részéről még nemtudom eldönteni...
majd még szarakodom vele, csak melóba kell menni... -
WarYou
csendes tag
dehát ha józan paraszti ésszel gondolkodom, akkor gyakorlatilag csak egy full-duplex lejáccás-felvétel dologról van szó nem? anno a GUSommal mindenféle hiba nélkül vettem fel akárhány sávon... ezért reméltem hogy valami szoftver vagy driver megoldja a gázt, de akkor reménytelen :(
-
WarYou
csendes tag
arrrgh hát ez nagyon kedves tőle hogy kihagy belőle...
anno pont azért vettem live-ot mert az akkori legmenőbb kártya volt...
most egy Audigy megoldja a problémát vajon? (rohadtul nem szeretném ha most új hangkártyát kéne vennem...) -
WarYou
csendes tag
Emberek, segítsetek, megőrülök...
a helyzet a következő: adott egy 2.4es P4, xp, sblive, blablabla konfig... A feladat: a zenekaromnak a 8 feldobolt sávjára kéne tudnom felvenni még x sávot, olyan szoftverekkel, mint a Vegas, a Samplitude Producer, vagy a Nuendo. Simán, line-in-en keresztül, összekötve a gitárommal, és mennie kéne a felvételnek.
Megy is, de hogy hogyan, az már egy másik kérdés. Nem először szopok a problémával amúgy, de anno azt hittem azért van, mert szar a gépem (600as Duronom volt előtte, ugyebár, via csipszet, miegymás).
A porbléma a következő. Szépen veszek felfelé sávokat, ahogy illik... viszont, visszahallgatva, úgy 2-3 percnél szépen elkezd ''csúszni'' a felvett wav-om, azaz abszolút nincs szinkronban az alatta levő wavokkal.... Rohadt idegesítő ezmár így kitudja hanyadjára, úgyhogy inkább megkérdezlek titeket, mert okos emberek vagytok, hogy MI A REDVÁS KÓCOS japán isten phaszáért csinálja ezt? próbálgattam már minden szaros bufferen állítani, annyi lett az eredménye, hogy lassabban reagál a potméterek csavargatására a mixerben, de semmi más!!!
Anno volt már ilyen gondom ugye, mint mondottam, feltúrtam 1-2 netes fórumot, hogy másoknak is van-e ilyen gáza, és volt is, ott viszont mindenki azt mondta hogy az a gáz hogy via a chipset, és valami szarul van ezen megírva, és azért csinálja ezt. DEMOSTMÁR nemaz, és még mindig csinálja. Kezdek mostmár erre a kurva live-ra gyanakodni, de egyszerűen nem érem fel ésszel, hogy miafrancért létezhet ez egyáltalán...
na de addig nem csinálok semmit, amíg valami okos ember el nem meséli nekem hogy ez hogy van. Új driver esetleg megoldja a problémát? (most az van neki amit az xp magának feltesz). Anno próbáltam a Creative oldaláról leszedni egy másikat, dettó ugyanaz volt mint a másikkal...
lééééécci segítsetek, sose lesz megkeverve az anyagunk ha nemtudok sávokat felvenni....
WarYou
stefanj kukac dragon.unideb.hu
icuka: 204946100
Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest