- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Bekékült a Pixel 10a
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Aky
tag
Kozben azt sikerult megoldanom , hogy a teszt alatt mar jol szol mindegyik hangfal. Most mar tenyleg csak az kellene hogy az mp3-k winamp alatt ne 2.1-ben szoljanak.
-
Aky
tag
Sziasztok.
A story a kovetkezo: Az elmult honapban vasaroltam egy Logitech Z-5500 hangfal rendszert es mivel hogy csak laptopom van es olcson hozza tudtam jutni egy 24 bites usb sound blasterhez, megvettem.
Vistat hasznalok es sehogy sem sikerul megoldanom hogy az osszes hangfal szoljon mp3 hallgatas kozben. A Speakers settingsnel Vistaban beallitottam az 5.1-et de ez sem segit.Mikor a teszte futtatom rajt, csak a jobb elso, jobb hatso, a center es a sub szol. Es ami vicces az egeszben a jobb oldali hangfalak akkor szolnak mikor a bal oldaliaknak kellene, es persze mikor a jobbnak kellene akkor meg nema csend.
Nem tudom mi lehet a problema, a Creative oldalarol leszedtem a vista drivereket es a hangfalak bekotesevel sincs semmi gond mert a sajat tesztjen minden a megfelelo helyrol szol.
Ha valaki tudja hogy tudnam ezt a problemat orvosolni , azt megkoszonnem.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest