- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Aky
tag
Kozben azt sikerult megoldanom , hogy a teszt alatt mar jol szol mindegyik hangfal. Most mar tenyleg csak az kellene hogy az mp3-k winamp alatt ne 2.1-ben szoljanak.
-
Aky
tag
Sziasztok.
A story a kovetkezo: Az elmult honapban vasaroltam egy Logitech Z-5500 hangfal rendszert es mivel hogy csak laptopom van es olcson hozza tudtam jutni egy 24 bites usb sound blasterhez, megvettem.
Vistat hasznalok es sehogy sem sikerul megoldanom hogy az osszes hangfal szoljon mp3 hallgatas kozben. A Speakers settingsnel Vistaban beallitottam az 5.1-et de ez sem segit.Mikor a teszte futtatom rajt, csak a jobb elso, jobb hatso, a center es a sub szol. Es ami vicces az egeszben a jobb oldali hangfalak akkor szolnak mikor a bal oldaliaknak kellene, es persze mikor a jobbnak kellene akkor meg nema csend.
Nem tudom mi lehet a problema, a Creative oldalarol leszedtem a vista drivereket es a hangfalak bekotesevel sincs semmi gond mert a sajat tesztjen minden a megfelelo helyrol szol.
Ha valaki tudja hogy tudnam ezt a problemat orvosolni , azt megkoszonnem.
Aktív témák
- Asztalos klub
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest