- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
Aky
tag
Kozben azt sikerult megoldanom , hogy a teszt alatt mar jol szol mindegyik hangfal. Most mar tenyleg csak az kellene hogy az mp3-k winamp alatt ne 2.1-ben szoljanak.
-
Aky
tag
Sziasztok.
A story a kovetkezo: Az elmult honapban vasaroltam egy Logitech Z-5500 hangfal rendszert es mivel hogy csak laptopom van es olcson hozza tudtam jutni egy 24 bites usb sound blasterhez, megvettem.
Vistat hasznalok es sehogy sem sikerul megoldanom hogy az osszes hangfal szoljon mp3 hallgatas kozben. A Speakers settingsnel Vistaban beallitottam az 5.1-et de ez sem segit.Mikor a teszte futtatom rajt, csak a jobb elso, jobb hatso, a center es a sub szol. Es ami vicces az egeszben a jobb oldali hangfalak akkor szolnak mikor a bal oldaliaknak kellene, es persze mikor a jobbnak kellene akkor meg nema csend.
Nem tudom mi lehet a problema, a Creative oldalarol leszedtem a vista drivereket es a hangfalak bekotesevel sincs semmi gond mert a sajat tesztjen minden a megfelelo helyrol szol.
Ha valaki tudja hogy tudnam ezt a problemat orvosolni , azt megkoszonnem.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest