Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness
aktív tag
válasz
Silenzio #2411 üzenetére
Szia,
azert jo volt, hogy tagja voltal eme kozossegnek. kerjel valami finomat az utolso vacsoradon.
ez talan elegge sejteti mostani alapotot a HDD-idnek. esetleg pakold bele egy masik gepbe, mint masodlagos HDD es ugy probaljal hozzaferni. ki tudja, lehet, hogy bejon. ha nem, akkor marad a nagy adatmento ceg. -
Darkness
aktív tag
valakinek valami otlete az altalam felvetett ''hibajelensegre''? mivel szamomra az.
-
Darkness
aktív tag
Udv!
van egy szamomra meg kicsit erthetetlen problemam. vagyon egy Samu 200GB os HDDm ami SATAII, eddig SATAI ben hasznaltam, mivel az intel lap csak ezt tamogatta. nem is volt vele baj. 30mp kellett a gep bekapcsolasautan, hogy elottem legyen az oprendszer hasznalatra keszen. most hogy lecsereltem az egesz gepet, csak a HDD marad, s az alaplap tamogatja a SATAII, gondoltam akkor hadszoljon. hat... valamivel tobb mint 1 percre van szuksege a az oprendszernek a bekapcsolas utan, hogy hasznalni tudjam. ez miert is vagyon? SATAI gyorsabb mint a SATAII boot olaskor es az oprendszer betoltesekor?
egyebkent minden ugyan olyan mint a regi gepen, software szinten.
Otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kés topik
- Renault, Dacia topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest