- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluesBreaker
csendes tag
Sziasztok!
A HDD-s kálváriám bizonyos részleteit már sikerült megoldanom a Ti segítségetekkel, de most vmi egészen aberált dolgot művelt a gépem!
HDD konfig:
Maxtor 40GB-os: rajta
1. partíción: WinXP prof. (szóval system meg a stuffja)
2. partíción: adataim (munkám, zenéim, tehát az életem!)
3. partíción: alkalmazások munkámhoz, programok
Mivel a 3.ra már nem tudtam írni egy jó ideje (nem sikerült a késleltetett írás, és sem az új kábel, sem a BIOS UDMA átállítás nem segített) és mivel a 1.-n folyton elfogyott a hely (vmelyik program teleírta, nemtom máig melyikés ezért nem futottak az alkalmazásaim, mert azt írták ki ''scratch disk is full'', szóval mivel döglődött ez a vinyó vettem egy 150GB-os SATA-s samsungot. Bekötöttem, gyorsan csináltam 3 partíciót rajta, (adatok,OS,Applications) és csináltam Norton Ghost-tal egy imagefile-t a nemSATA-s vinyóm 2. partíciójáról, mert éreztem a Maxtor már az utolsókat rúgja...
Nah, hazajövök 2 napja, gépem azt írja Boot failure, adjak bootdisket, vagy XP CD-t. Nem pánikoltam, gondoltam, megvan mindenem az imagefileban ami érdekel, induljon hát a reinstall a fényes, új vinyómra.
Meg is történt. (az mondjuk már ekkora aggasztott hogy a BIOS-ban sem látta a régi Maxtor vinyómat) Win perszer nem látta a régi vinyómat. Nembaj, gondoltam akkor állítsuk vissza Ghost-tal a Maxtorom 2. partícióját: Erre, kiderül hogy nem .gho kiterjesztéssel hanem vmi .is2V-vel mentette el amikor készítettem az imagefile-t. Gondoltam, megviccelem átírom .gho-ra(utolsó esély? - gondoltam). Hát így meg bevette ugyan a restrore centere a Ghostnak de azt mondta nem valid image file. Mondom ''anyád!''
Szóval jelenleg 2 bajom is vóna:
Miért nem ismeri fel a Norton Ghost azt az imagefile-t amit vele készítettem (jó nem pont vele, mert akkor még a régi Maxtor vinyóról futott az alkalmazás). És mi az hogy csak így eltűnik a vinyóm egyik estéről másnap reggelre?
Sőt tegnap este bebootolt a régiről, ekkor nem látta az intézőben a Samsungom partícióit amit azelőtt simán, majd 5 perc után magát rebootolta, ekkor már az újról ahol meg nem látom a régi partícióit...
Vmi össze van akadva? De akkor miért csak most a 3. heti vinyószinbiózis után jön ez elő?
Ezer köszönet, annak aki végigolvasta kisregényem és van vmi javaslata, 5lete!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest