- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Ferdzsoo #671 üzenetére
Az nem az a driver,az akkor kell h raidben használsz vinyókat,ha van is akkor a cd-n kell lennie,de azt nem tudom h hol,elvileg floppyra kell kimásolni és úgy F6ot nyomni.Nekem is ilyen lapom van és nem kell floppy,nekem a sima service pack nélküli winfosnál is ment simán floppy nélkül,de már az előző lapomnál (asus K8N-E deluxe) sem kellett.Sztem mindegy melyikre dugod rá,de én a sata1en használom.
-
bozont
veterán
válasz
Ferdzsoo #650 üzenetére
NA ez egy nagyon jó kérdés,mert én is ezzel szívok az Asus A8N-E lapommal,vagy 14szer végigmegy az a bootcsík mire végre elindul a rendszer.Sajnos a lap topicjában sem sikerült megoldást találni erre
Én is kívácsi lennék mit lehetne még tenni.
De sztem nem a vinyó a hibás,mert az előző lapomnál(Asus K8N-E deluxe) meg tökéletesen működött.Remélem ez nem a lap hibája hanem csak vmi winfos hepp.
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
válasz
Steelheart #236 üzenetére
Lehet h a tied is sata2-es,nézd meg h a jumperelésnél tudsz-e olyat állítani h max150Mb/s adatátviteli sebességet engedélyezzen,ha van ilyen akkor sata2 és jumperelni kell.Az inteles cuccokhoz nem értek,abbn nem tudok segíteni.
-
bozont
veterán
Köszi,de nem azzal van gondom h csak 130-at ismer fel,azt tudom h legalább sp1 kell h normálisan kezelje,és fel is raktam az sp2-t.Na mind1.úgy tűnik megoldódni láccik a problematika,kiderült h ez sata2-es viynó,csak a számlán sem úgy tüntették fel és magán a meghajtón se találtam túl sok jelét,aztán az üzletben világosítotak fel.Most dobtam rá egy jumpert,talán most jó lesz,remélem.
-
bozont
veterán
Most vettem egy Wd 160Gb satas vinyót és egy kis gondom akadt vele.Belerakom,felismeri semmi gond.Xp install,az is felismeri gond nélkül(igaz csak 130gigának,de mind1,most úgyis csak 10gigát szánok a rendszernek),létrehozom a partíciót,ezután az xp gond nélkül felment.Na az én problémám csak akkor kezdődőtt amikor elkezderem installálni az nforce drivert és egyszercsak dobott egy kékhalált,na jó gondoltam megeshet mind1,reboot és mit látok? semmit,az egész megfagy még mielőtt bármi is történne,még a biosig se jutok el.Ez mi/mitől lehet,van vkinek vmi ötlete?
-
bozont
veterán
Satas vinyót a siliconos csatira érdemes rakni v a másik saját csatlakozóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest