- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
mr_ricsi #777 üzenetére
Itt arra gondoltam, hogy képtelen volt leformázni a vinyót.
Na amúgy kiderült a turpisság a probléma több részből állt:
A vinyó nem volt jó. Illetve időnként ment (de nem nálam) amikor épp eszébe jutott máskor meg nem. Kicsit úgy viselkedett mint az épp elhalálozó vinyók.Havernál (K8N Neo 2 Plat.) egyszer ment egyszer nem. Kipróbáltam a maxtor kis progijával a Maxblast4 -el (bootcd-s verzióval) és az alaptesztnél a Buffer r/w nál kiakadt. A szervízben is kiderült, hogy valami hibája van tehát ez volt az alap.
Ami végülis nem hiba de erre a problémára még rátett, hogy kiderült az alaplapom nem kezeli a 16MB-os vinyókat hiába van sata I -es módban. Lehet, hogy bios függő a dolog nem tudom. Be is írom az NF8-as topicba, hogy ne próbálkozzanak vele. -
Hun'reeth
őstag
válasz
mr_ricsi #734 üzenetére
Nekem is olyasmi a bajom mint vcsabesz-nek (#733) csak engem nem zavarna ha menne a vinyó de nem megy.
Egy normális működő rendszer mellé betettem egy új maxtor SataII-es vinyót. (sata I-re jumperelve)
Az első furcsaság az volt, hogy amikor partícionálni akartam elsőre meg sem találta a telepítő a vinyót aztán sikerült észrevennie.
Partícionálás ok.
Elkezdtem formázni és a legvégén a win. nem tudta befejezni a formázás-t üzenettel elszállt. Akár gyorsformázás akár rendes. Nem baj talán már kicsit régi a win. A cégben gond nélkül leformáztam.
Otthon win elindlása fél óra. winyóhoz nyúlni nem lehet.
A rendszer üresjárata 97%-os cpu terheltséget okoz. Minden iszonyúan lassú.
Az alaplapi cd-n lévő sata driver nem megy fel device not found felkiáltással.
Újraraktam a wint. Semmi változás. Nforce driver fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest