Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
Sziasztok! Bocs h. olyat kérdezek amit már biztos sokan megtettek, de nincs időm visszaolvasni, ugyanis nem tudom feltelepíteni az XP-t Sata2-es vinyóra! A8N-Sli lapom van, és az a fura h. a lap látja a vinyót, mivel az xp telepítő részében ki tudom választani a particiót, de mituán rámegyek, másol fájlokat, és jön az első újraindítás, elmegy addig ahol kiírja h. nyomjon meg egy gombot az Xp telepítés elindításához, itt ugye nem nyúlok hozzá, jön kb az 5 pötty és kiírja h. hiba a rendszer betöltésében, és itt megáll. Az alaplap CD-vel csináltam bootfloppyt ami ha jól tom pont ahhoz kellene h. felismerje az xp is a vinyót betölöttem telepítés közben f6-al és így is ugyanaz...Légyszi segítsetek mer ez így nem állapot!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest