- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Ezzel
vagy ezzel kisérletezz! Esetleg ezt!
Olvass egy kicsit! Ha nem csináltál még ilyet javallom ne most kezd! Az átméretezés miatt kockázatos egy kicsit! Mondjuk a legnagyobb kár a full adatvesztés lehet! Tehát egy mentés után bátran probálhatod! -
Imco
őstag
Szerintem ha nem veszel new vinyót mostanában akkor próbálj megszabadulni néhány játéktól, és kisérelj meg leválasztani egy particiót a vistának. A játéknál a mentés maradhat csak gamét vedd le, már ahol ez lehetséges. Gondolom a Crysis v. a Cod4 ki sincs irva a mérete miatt! -már ha az origi méretben van meg...
Tehát szerintem pl. a 200-at felosztod 100-50-50-re ugy hogy a 100-on marad a maradék progi amit átmásolsz a két 50-re majd formázod a 100-at amin a vista is van!
Progik visszamásol a 100-ra majd az egyik 50-re vista telepit! A méretek szabadok csak a leválasztandó nagyra ráférjenek az adatok, ill. a vista 20-40 Gb körül min. igényel az extra dolgok /pl.indexelés/ miatt! Illetve progija válogatja hogy mennyi plusz helynek kell lenni az adatmozgatáshoz!
Az átméretezés miatt adatvesztés lehet, ha bármi gond van!!!Kifogytam a tippekből!
-
Imco
őstag
Akkor marad a manuális megoldás!
HA sikerült, probálj meg leválasztani 1 particiót a vistának és rakd oda az újat.
Könnyebb lesz kezelni sztem!
Vigyázz az adat vesztésre, és vagy 20-40 GB legyen!
Jól sejtem hogy van egy 50 körüli c: és egy 200-as d: ?10-15 játékot játszol egyszerre? Mi van telepitve 80GB-n?
-
Imco
őstag
Ha nincs mellette más adat, akkor jobban jársz ha formázod!
CSAK A D-t! A Vista harcolni fog az életéért!HA nem, akkor valami DOS-os progival -ami támogatja az ntfs-t- gyomláld végig manuálisan! Fontos hogy a vista a C-re is ir installnál! A boot választó megmarad azthiszem. Ezért javaslom, hogy amig fent van még a vista forditsd meg a sorrendet! Az alapértelmezett legyen az xp a várakozási időt pedig vedd le 1-2 sec-re! /nálam is igy van csak nekem egy + vinyon van a vista és kapcsolgatom ha kell/
Ha teheted format d:!
Kevés a hely, vagy nem tetszik a vista? -
Thrawn
félisten
Ne szétválasztással csináld. A partíció méretét csökkentsd le 170 GB-ra, a keletkező üres, partícionálatlan részre pedig csináld meg a 40-est. Ha a kissebbikre rendszer kerül, akkor az a vinyó elején legyen. Nem lesz rövid a művelet, órákig is eltarthat, adatmentés pedig sosem árt. Nálam még nem fordult elő probléma így, de az ördög nem alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest