- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. / topicban tedd fel.
Ezt zártam.
-
rdt89
addikt
Ezt a fórumot azért nyitottam, mert nem találtam ezzel a témával foglalkozót a listán.
Nem rég jutottam hozzá egy Sanei N10 Quad Corehez. Minden fórumot végigböngésztem, minden videót és leírást megnéztem de sehogy se sikerült Rootolnom a készüléket. Android 4.1-et szeretnék rá tenni, mert a mostani 4.0.4-el eléggé instabil. Bármilyen segítő ötletet/leírást szívesen veszek. Rootolni szeretném a készüléket és egy rom cserét rátenni, de igazából ezzel a készülékkel semmilyen oldal nem foglalkozik kiemelkedetten(mármint a 4 magossal). Előre is köszönöm a segítőkész infórmációkat.
Aktív témák
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest