Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
gga9111
csendes tag
-
8petya8
csendes tag
válasz
Czibor10
üzenetére
Köszi a választ, csak azért kérdeztem mert 8GB kártyát rakok bele,akkor elég lesz

micro SD, átalakítóval.
Visszatérve az árában verhetetlen ebben a kategóriában szerintem.. más gép 60K tudja ezt
Nekem a képek is megfelelnek,bár én lehetséges többet fogok videózni
üdv
Petya. -
korikmate
tag
válasz
Czibor10
üzenetére
A gorilla pod és e között a méret a legnagyobb különbség. Míg a gorillapadot (kb 15-20cm magas) bármikor, bárhova magaddal viheted, és feltekerheted pl. egy kerítésre, addig ez azért jóval nagyobb helyet foglal. Nekem van ilyenem is, ezzel lehet igazán "profi-fotós" képeket csinálni. Villámfotózásnál, éjszakai felvételek, csillagok fényképezésénél nélkülözhetetlen. 30 másodperces záridővél (de akár eggyel is) nagyon szép, érdekes képeket lehet csinálni "zéró" fénynél. A gorilla pod meg mindig veled lehet, és ahol már remegne a kezed, ott is szép képeket tudsz kattintani.
De "több mindent" azért ezzel lehet csinálni.
-
-
ottobacsi
tag
válasz
Czibor10
üzenetére
Köszi az infót!
Én is vennék akkut az ebay-en 600 Ft-ért, de sajnos még ott nem vettem semmit, ezért nincs tapasztalatom hogy hogyan is működik, a PAY-PAL-os fizetésről meg nem is beszélve...
Ezért marad az itthoni vásárlás, ITT
Töltőt érdemes venni hozzá vagy felesleges?
-
blueye
veterán
válasz
Czibor10
üzenetére
Hongkongbol kuldik. Ingyenes a posta,megeri

Telefonrol irok most, de mindjart megprobalom linkelni...
Az aksi:
http://rover.ebay.com/rover/0/e11401.m516.l1123/7?euid=d000c0ff76d54471b2bb5d556bae99b6&loc=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D160558999257%26ssPageName%3DADME%3AL%3AOU%3AUS%3A1123 -
F.B.I.
veterán
-
PRO-peller
senior tag
Blueye képein igen jól tetten érhető a sarkok torzítása sajnos. Ne tartsatok ünneprontónak. Néhány képet linkelek én is, h nekem mi az etelon a kompakt gépek képminőségét tekintve:
Töltsétek le és teljes képernyőn felváltva nézzétek a Samu képeivel. Lesz hatás. Hogy milyen gép ez? Válasz az exifben. Üdv!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)