- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Nem lesz Xiaomi 16
Aktív témák
-
guest
veterán
Nekem 957DF 19''-es monitorom van. Szerintem ez egy nagyon jó darab, nagyon szép a képminősége. Sík képernyő, viszonylag kis helyet foglal. Igaz, nem sok 19-es monitort láttam (3-4-et), de azok között messze ez a legjobb minőségű. Pl. 1024x768x32bit 100Hz-en borotvaéles a képe. Ennél nagyobb felbontásban is fut (1600x1200-ig), de az már szerintem fölösleges. Szóval ezt csak ajánlani tudom.
ui: asszem az új PC Guruban írnak erről a moncsiról -
BobMaster
senior tag
Itt nem attól függ, hogy milyet viszel, hanem, hogy milyet veszel. Akkor 5 és 10. Qwerty vagy átveri az embereket, vagy Te olvastál el valamit.
Tehát álljon itt a disztribútor levele:
Minden végfelhasználónak, aki 2002. május 6. és június 14. között Samsung SyncMaster monitort vásárol, használt monitorát jelentős értékben beszámítjuk!
Minden SyncMaster 17'' CRT monitor vásárlása esetén 4.000,- Ft + ÁFA, ennél nagyobb (19'', 21'' 22'') ill. TFT monitor vásárlása esetén pedig 8.000,- Ft + ÁFA kedvezményt biztosítunk egy cserébe a végfelhasználó által leadott bármilyen használt monitorért. Az egyetlen ''elvárás'' a monitorokkal szemben, hogy a képcsövük ép legyen!
Egy monitor vásárlásakor csak egy használt monitor kedvezményét lehet felhasználni.
Ennyi és nem több, ami ebből publikus. Szerintem zárhatjuk a témát.
Mindez csak akkor éri meg, ha már régóta szeretnéd a 14''-osodat 17''-osra cserélni, de nem tudod, hogy mit csinálj vele, és 5 ropi még hiányzik. Na, akkor tökjó.
A ''P''-s sorozat pedig a professionalra utal, néhol olvastam róla szépeket, korrektnek mondják, de nem sík. -
guest
veterán
ez itt a reklam helye:
QWERTY Computer 1114. Bp Bartok Bela ut 14.
14-15''-os monitort 4-5000ert szamolnak be
17''-ost max 10ert
Egy a lenyeg a kepcso ne legyen torott!!!!! -
turho
addikt
A depoval az a baj, hogy nem tükrözi a teljes kínálatot, és nem naprakész. Érdemes a hardverbolt.lap.hu-ról is sasolni a szimpatikus cégeket.
-
morzsa
aktív tag
17''-nél bruttó 5000
19''-nél ill. TFT-nél bruttó 10000 a kedvezmény. Mondjuk a mindenki kedvence mistralban azt mondta az eladó, hogy ők eleve a kedvezményes árat tüntették fel az árlistán :( .
Elvileg a kedvezmény minden Syncmastert áruló boltban érvényes.
Ha már itt tartunk, 957DF vagy 957p?
Illetve 755DFX/757DFX vagy 757p?
Melyik a jobb vétel?
Más topikokban azt írták, hogy a sík képcsöveknél nagyobb az esély a képhibákra. Nos? Szakértők?
Találtam egy boltot, ahol a 957DF 88nettó a 957p 78nettó, megéri? -
mzperx
aktív tag
Ha síkképernyős, akkór jó....
Nálam síkképcsöves monitor megy, ami idági szép is, meg jó is, csak akkor van baj, mikor visszakerülök egy régebbi fajta elé....
Sajna a típusról nem sokat tudok mondani... -
TitiRii
senior tag
Hy tv ben lettem figyelmes a hirdetésre.
Ki tugya meik boltokban lehet ez után érdeklődni és hogy hogy is megy ez?
És a vélemények érdekelnének egy SYNCMASTER siképernyős 19 colos monitorrol menyire jó ez? menyivel jobb a siképernyős egy normálnél? (nem lcd csak sik képernyős) megéri e azt a mayd 20e ft plusz kiadást?
Aktív témák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Samsung Odyssey G9 5120x1440 240hz eladó, BeszámolOK!
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest