- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
zka
tag
végülis, már mindegy... kicseréltem...
-
zka
tag
Hali mindenkinek!
Éppen ma vettem meg végre-valahára az uj monitoromat! Sajna huzos árára elég sok ideig kellett gyüjtögetnem! :(
Hazahoztam, minden király, csilli villi, 16ms-os válaszidö, minden game repül rajta, csak kicsit tul fényes! Jó, irták, hogy megemelt fényereje van, de ennyire? :o
Ez még nem is lenne baj, de elkezdtem filmet nézni, és dvd-box ban felül alul, ahol fekete a képernyö, ott elég erösen észre lehet venni egy-egy fehér félkör alaku sávot, és ugyanez a két oldalon is, csak ott nem látszik annyira! :(
Kérdem én, ez most TFT-nél normális, vagy csak ennél a modellnél, vagy sikerült másfél év után egy szrt vennem? :F
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest