- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
Aktív témák
-
bud
csendes tag
Ja, még valami, akkor a szobatársam Syncmaster 757p-je mért nem remeg be???
Grrr -
bud
csendes tag
Hali!
Kollégiumban lakok, és itt van ugyan két konnektor is, de az egyikbe dugtunk be egy túlfeszültségvédőt, ami 8 felé oszt el, na innen húztam el egy hosszabítóval az áramot az én gépemhez is (tehát egy konnektorban van két számítógép, amiből ráadásul mindíg megy a másik is, mert így van megosztva a net, itt van egy hűtő aktív hangszórók, lámpa,nyomtató...) Na lehet,hogy ez egy kicsit sok? Xarjam le a túlfesz védő nyújtotta előnyöket, és csatlakozzak a másikhoz?
Ki fogom próbálni, de most mennem kell (enni :)), de addig is várom a tippeket!
Köszi
Bud -
zdarai
tag
HAli!
nekem is volt hasonló problémám, ugyanezzel a monitorral. Társasházban lakunk (tudom, hogy senkit nem érdekel) és akkor rmrgett, be, amikor az ősszes cucc egyetlen nem süllyesztett konektorba volt erőszekolva, és egy másik helyen valami nagyobb teljesítményű gépet bekapcsoltunk (pl mosógép)
Nézd meg, hogy milyen a lakás / ház áramellátása, stb. Nálam megoldotta a problémát, hogy két konektorból veszem a cuccost.
Ja, azelőtt LG studioworks volt, azt meg egyenesen kicsinálta az egész.
Talán Nálad is megoldhatja a problémát... -
bud
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az a problémám, hogy úgy veszem észre, hogy a vadiúj (kb 2 hetes) 765MB-s monitoromon a kép sokszor egyszerűen ''vízszintesen beremeg'', vagyis kicsit jobbra-balra alig észrevehetően, de azért zavaróan. Azért vettem ezt a monitort, mert nekem kell a 100hz-es képfrissítés, és a tű kép. Talán mintha Word alatt gyakrabban jelentkezik a probléma, de lehet ezt csak én érzékelem így, mert akkor tőbbet figyelem a monitort... Az otthoni Viewsonic p70f-es monitorom szintén 100hz-en fut, és ott semmi ilyen problémám nincs (vagy azért az egy más kategória, másfélszer drágább is, és ezért a samsung ennyivel szarabb... NA NE MÁR!)
Esetleg lehetséges az, hogy szoftveres a hiba, ócska a videókártya, rosszul van beállítva? A videokártya egy NVIDIA Geforce FX 5200-es, de minden más ok a gépben, és szerintem ennek is elégnek kellene lennie, mert játszani úgyse játszok...)
Kérdés: Vigyem vissza a monitort a garanciával, hogy csinálják meg, vagy előbb még próbálkozzak??? :(
Köszi a válaszokat előre is!
Bud
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Hajlított 34" ASUS TUF Gaming VG34VQL3A
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest