Új hozzászólás Aktív témák
-
7ER
aktív tag
No akkor még egyszer.
Két laptopom van. Egy 1éves Samsung (már a lányomnak adtam).
A másik laptop párhónapos Dell 5110.
Ez utóbbiról kérésre írtam le a tapasztalatomat, összehasonlítva a kettőt. A két laptopon nagyjából ugyanazok a programok vannak, mert mind a két laptop ugyanazt a célt szolgálja.
Azt mondtad hazabeszélek. Hova beszélek haza? Hiszen mind a két laptop előttem lehet, ha kell.
Ungawa.
A fényes kijelző nálad gúnyolódásba csapott át. De.
Bizonyos esetekben valóban zavaró lehet, de a képminősége vitathatatlanul jobb, élesebb. Na. Erről ennyit.
"Dell Vostro, 2 van itthon, de egyszerűen nem vált be, inkább vettem a samsungot"
Ezek szerint úgy váltogatod a laptopokat mint más az alsónadrágot, vagy: bemegyek a boltba és veszek egy csokit... Áhh. Ez a csoki nem is olyan jó, veszek egy másikat. . . Ezt ugyan meglehet tenni de 1-2százezres eszközzel már nehezen. -Persze ez neked nem jelent gondot. Minden esetre a valóságban élni nehezebb mint az álomvilágba. -
7ER
aktív tag
Kicsit fanatikus vagy.
Nem beszéltem haza, mert (szerintem) a technikai eszközben nincs hazabeszélés.Nálam a pénztárca szabja meg az igényeket és nem fordítva mint nálad.
Ne légy olyan nagy okos, mert mindenkinek más a tapasztalata, véleménye.
Nem mindenki van megelégedve a "masinájával" főként a máséval.
Kritizálni mindig könnyebb mint a pénztárca mélyére nyúlni.
Éppen ezért én csak a saját tapasztalatomat írtam le, még akkor is ha neked más a véleményed.Ott van a baj, hogy csak véleményed van, de tapasztalatod az nincs. Összeollózod innen-onnan a -nem egyszer eltúlzott- véleményeket és azt saját tapasztalat helyett másokra ráerőszakolva (tudatlanul) széthinted a fórumokban.
Az ügyet részemről lezártnak tekintem és nem kívánok (típus) tapasztalatlan de magát nagy okosnak tartó egyén vitapartnere lenni.
-
lacibacsi
addikt
Eddig én is sok jót hallottam erről a sorozatról, ezért én is ezt néztem ki magamnak, azon belül is pontosan ezt a típust. Ha egy kicsit jobban megismered, megosztod majd a tapasztalataidat?
Amire leginkább kíváncsi vagyok:
- Mennyire van egyben a ház? (Zsanérok, fedél stabilak?)
- Billentyűzet mennyire hajlik? Gombok finoman működnek?
- Mennyire melegszik? A külön hűtésre kell-e gondolni, vagy elég lesz a saját erő?
- Nappali fényviszonyok esetén a kijelzője mennyire élvezhető?Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest