- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
anonymus89 #73965 üzenetére
-
Tegla80
addikt
Picit a jövőről....."Sony ficsőr a Samsung tv-n"
-
Tegla80
addikt
válasz
skristof #73755 üzenetére
A samu sajna ilyen....oda kell battyognod kihuzni.
(az enyem is ilyen volt.....,de pl a mostani Sony-m mar tudja menubol kapcsolni....asszem a Pana....is ilyen.)robotnyk
filmlejatszas kozben a "tools" gomb adta menuben nincs benne?mester6
gondolom van szamla es azon bolt nev...hivd fel oket es megmondjak kivel allnak szerzodesben.Oda vidd/kuld . Sztemmr.tamasbiro
2eves fw van az itthoni es5500 on...tokeletesen megy rajta minden.
Ha nincs gondod,akkor soha ne frissitsd!! sztem.
Ezt minden forumlakonak ajanlom fejben tartani..... -
Tegla80
addikt
válasz
Svájcinéger #73584 üzenetére
Szolgaltato fuggo a dolog.......,de nalunk is ilyen amugy .(videki kisebb szolg.)
-
Tegla80
addikt
válasz
charlie1975 #73510 üzenetére
"ezt csak felső kategóriás tv tud (7000/8000)"
Nalad is van,de nem felso kategoria az a tv ,mint a szamozasa is mutatja....
(,de Te kerdezted........)
-
Tegla80
addikt
válasz
charlie1975 #73507 üzenetére
Te kategorian kivuli vagy azzal az uhd val...
..rad nem vonatkozik ez a kijelentes.
-
Tegla80
addikt
válasz
senki66 #72910 üzenetére
Nem ajanlom a fw frissitest,amig tokeletesen muxik a tv regi fw el is.
Ha az jol van megirva,nem lesz gond az ido elteltevel sem.Smart is tokeletesen megy igy 2 evesen is.(igaz kozben szuleimhez kerult . ES5500. fw:1030 . )
Viszont ha mukodesbeli hibak adodnak akkor van,h az hoz esetleg megoldast,de addig nalam tabu.BBeci
Nem kell keresni.....jelentkezem magamtol. -
Tegla80
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #72789 üzenetére
A kulso medialejatszot es a BD filmet,estleg iso-t.
-
Tegla80
addikt
válasz
farkasdavid #72758 üzenetére
Ha belefersz meg az idobe,akkor mehet vissza a feladonak.
"Koszi megsem kell" cimszoval.
Azt veszel mashol tv-t..... -
Tegla80
addikt
válasz
Bendeguzzz #72742 üzenetére
Szia
Exit gombot nyomd hosszan(5-10mp) amig feljon a lehetoseg az ujrainditasra.
Arra nyomj egy "igen"-t es igy "kinullazod" a tv-d teljesen alapra.(csatornalistat elotte mentsd le penre,h utana csak vissza keljen tolteni)
Ha ettol rendbe jon akkor klafa,ha nem akkor gariztasd sztem. -
Tegla80
addikt
válasz
gti16v #72681 üzenetére
48"H6500 ez annak a 3,de mindjart 4 evvel fiatalab es 2" al nagyobb mai megfeleloje. Ez hivatalos (regisztralas utan )3ev garis tv,a mai smart os igenyekkel felszerelve.
Szoval dontsd el Te.(sztem annyiert nem adna oda amennyibe azt megerne valasztanod)
Szoval +1 az uj mellett inkabb.Az uzemorat megtudnad nezni mennyit ment,de szervizmenube lepes majd csak siman ki is okozhat gondot a tovabbi mukodesben,igy En abban nem.segitek.Kereso es kidobja mit hogy es mar bent is vagy a menuben,de kilepve vajon......
Szerk
kozben latom az arat.....annyit tuti nem er. -
-
Tegla80
addikt
válasz
gyeniko #72400 üzenetére
Az nem "....tavolabb van a valosagostol....". olyan spec sztem nincs a valosagban!!
(de legalabb nem a "kiemelt" et nezi ,mint a szomszedom.Probaltam nala,h allitgassunk rajta....nem engedte, szte az a legszebb beallitas a tv-n es hozza ne merjek nyulni. Itt feladtam....)
-
Tegla80
addikt
válasz
dethroner #72370 üzenetére
Uh ... nem akarod mar abbafejezni ezt a samu a gonosz csunya gyarosbacsi aki nem a kedved szerint ugral???!!!
Hetek(lassan honapok) ota olvasgatjuk a hulyesegeid...torodj bele ez van....nem ilyet vettel,sebaj ,megteheted.....,De ezt mar kezdem nagyon unni.
Ilyenkor miert nincs itt modi....vege lehetne mara dolognak..... -
Tegla80
addikt
"itt a tarr -os topic",hatha tobbet tudnak ..... vagy a tv a ludas,de ehez jo lenne massal szorabirni esetleg az adaptered/kartyad. Igy nem 1ertelmu sztem,h mi a bibis kozuluk....(lehet szimplan nem tetszik a samunak ez a conax modul)
-
Tegla80
addikt
En a napokban csinaltam "E" szerias samu tv vel apunak... (hd sport csomag miatt)
Tv kikapcs ,kartya adapterrel belerak (mind2fele keppen bele megy,de csak egyfele keppen mukodik az adapter.....erzed ha a jo iranyban probalod,mert szorosabban megy a vegen a helyere.) Utana csatikereses es minden jott is hd-ban amit igertek.
Szoval az adaptert ellenorizd ,h jol dugtad e bele a tvbe , plusz a kartya is lehet forditva esetleg.
Lehet persze barmi mas is,de ezeket Te is ki tudod probalni/ellenorizni....hatha csak ennyi a bibi.... -
Tegla80
addikt
válasz
ÉNERGIE #72102 üzenetére
Nem azt csinaltad amit irtam.
Source majd ramesz arra a bemenetre amin a pc van bedugva es amig nem valt at ra addig nyomsz egy tools gombot a tavon.Ekkor elojon a menu amiben benne van a nevszerkesztes/elnevezes lehetosege.Ide belepve talalod a "pc" "jatek" stb amit keresunk. -
Tegla80
addikt
válasz
Cingáriusz #72019 üzenetére
amire Te vagysz az a 6400 (es tartozekai),de amit fizettel az a 6200 (es semmi).
ezen penzen ez jar,igy a tobbi beszerzese a Te dolgod maradt
( ar/ertek szerint olcsobb amugy a 6400,mint kulon megvenni a plusz tavot es a 2szemuveget ,ami az elteres a 2modell kozott) -
Tegla80
addikt
válasz
charlie1975 #71745 üzenetére
Valszeg mindhez a sajatjat,mert nem nagyon(inkabb semennyire) mennek massal.
Eleg draga moka amugy pl samu eseteben is. -
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #71725 üzenetére
Sztem ezt igy nezve mar markafuggetlen dolog,nem samu spec.
Viszont,ha mar ennyire szivozol ezen,akkor mondom a mas nezopontot.(felhasznaloit )
Az sincs leirva pl, h a PIP sima coax bedugasanal dvb-akarmi eseten igy fog mukodni.....
ezt max csak Te gondoltad igy.(meg azok akik veled 1velemenyen vannak persze)
A miert igy gondolod az spec lenyegtelen(crt nel....bla-bla bla),mert nem ugy van.
A PIP(nalam P&P is) elerheto es hasznalhato is a megfelelo feltetelek mellett,igaz ehez kell egy masik kulso forras is,de a funkcio megy. Max maskepp ,mint a Te gondolkodasmodod.
Amugy ha mar igy nezzuk akkor a pvr is parasztvakitas,mert:"miazhogymegnekemkellradugnomegyvinyotishogyelerjemaficsort"
Ne vedd mellre,de sztem nem jol latod,ertekeled a ficsort. -
Tegla80
addikt
válasz
charlie1975 #71507 üzenetére
Nekem az jon at,h Te az uhd-t szeretned.
Vedd meg es ne hallgas masra....utana a masikat nezve csak az jarna a fejedben,h miert nem az uhd-t vettem.....
Tobb topicban is ugyan azt a valaszt kapod,kaptad ha jol emlexem.Marmint,h ne az uhd-t vedd,de Te firtadod....ergo azt szeretned magadenak tudni. Hat vedd meg. Ennyi a stori. -
Tegla80
addikt
válasz
superg #71488 üzenetére
Szembol sem olyan elenk sztem...meg fenyerzekelo off utan sem.
Plusz mivel nalam alapban ott van ahova tv-t nem rakunk (sarokban),igy meg jobban kijon a va hatranya,amit pl a samu pva ennyire nem produkalt.
Nem szidom,elfogadom....,de ez ilyen ....
Amugy PlayStation el brutal a kepe a tobbi meg siman +szokhato,tanulhato,lenyelheto...,igy En elegedett vok,mint irtam is fentebb.de ,mivel ez nem fuggetlen topic,igy itt ennyi,mert .....a tobbit max "otthon a sajatban"...
-
Tegla80
addikt
válasz
Pityke78 #71477 üzenetére
A feltett kerdeseidre 1ertelmuen a Sony a valasz.
Azonban azt hozza tennem,h ES5500 volt a Samsung ,ami alapban nem egy kategoria.A mostani kerdesednel szamit es hozzatartozik a valaszhoz ,de az eddigi beszelgetesnel sztem nem volt lenyeg.superg
nem volt "uc" ...ES5500 volt (pva panel),de most,h emlited az uc-t annyi kulonbseg van siman ,mint uc es sima samu kozott. A "mattabb" sem a legjobb kifejezes sztem.Ezt irtad fentebb asszem. Sztem Tutu mondta a frankot ,e teren amugy ami valahogy igy szolt:"fatyolon at nezned" .Tutu7030
Az a gaz,h nemtom azt mondani ,h majd az ido segit,hisz neked regebb ota van ,mint nekem.Erteni ertelek,csak nem tudlak mivel biztatni,mert a megszokod az akkor nem jon be nalad sajna.
BBéci
a "SEN" gombbal indul a smart ...kell azt nyomkodni boven,ha hasznalod a tv-d 1ebb tudasat is . -
Tegla80
addikt
válasz
Pityke78 #71471 üzenetére
Sajat tapasztalat es velemeny a Sony vs Samsung vonalon a teljesseg igenye nelkul....
Nincs baj vele,csak egy samurol jott embernek igen furcsa ugy minden.
Mar a kepi vilaga is mas, mivel tobbnyire nem ugyan olyan tipusu panelt hasznalnak.(ennek van elonye es hatranya is ugye)......plusz a samunak van egy olyan cukorkas fenye a megjelenitett kepen(minha minden lakkreteg alatt lenne es fenylene) es ezt megszokva .........
A menurendszer a smart a beallitasok es logikaja is teljesen mas gondolkodasmod szerint lett megtervezve,kialakitva. Van akinek tetszik (pl nekem egyre jobban) es van aki hianyol sok mindent,amit mar megszokott elotte a samunal. (pl Tutu7030 )
Nalam is vegyesek az erzelmek a samu utan,de osszesegeben nezve En spec le merem irni,h nem bantam meg a valtast!!!
Mas mas nagyon mas,de nekem tetszoen mas meg a "hibai" ellenere is.Amik persze nem is hibak,csak a megszokottol vagyis a samutol eltero dolgok sztem. -
Tegla80
addikt
válasz
eastone1 #70726 üzenetére
En igy tudom...
A Samu aktiv 3D hasznal,igy itt nincs ilyen(meg masoknal sem),mert a technologia nem teszi lehetove.
Amit Te szerertnel,azt a passziv 3D tudja,igy ezen tv-k kozul kellene valogatnod.....
Amugy a ficsor a Sony szulemenye,de az LG is alkalmazza es meg masok is....
plusz talan a jateknak is tamogatnia kell(a 3D-t),h mukodjon....a gt az ilyen ps3 eseteben es arrol talalsz is vidit yt-on....nezz utana jatekoldalrol is,h a one eseteben menne e 1altalan.(van e ilyen gamma) -
Tegla80
addikt
válasz
SoulReaver #70425 üzenetére
Abban az esetbe ,ha viszonteladotol veszed....
Ezek meg azok a helyek ahol neki mar draga,mint pl mm,euronics,edigi,tesco stb...
Nem minden samu regelheto be a plusz gariert,csak az amit a haza samu adott el a viszonteladoi szamara.Az arak tukrozik a dolgot.....ami nagyon olcso arban van xy boltban/neten , az tuti nem regelheto..... -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #68957 üzenetére
Maximalisan 1et ertek veled,de az ide torvenyi valtozas(vagy kozben egy masik) megis erinti az alap garit.
En 2012 szept es dec i vasarlassal vettem 2samu tv-t. 32Le420e es 40es5500 amik messze nem premium kategoria,de alap 24ho volt meg a gari mind2re!!
Ezt tudtam regelessel boviteni a 420 eseteben +2honappal ami igy 26ho lett,mig az 5500 re plusz 1evet kaptam.... Igy nekem is 3ev garim lett ezen 5os szerias keszulekkel.
Ez faragta meg a samu....
Amugy a PS4 re alap 1ev a hivatalos Sony gari.......,amit az amcsik pl plusz penzert bovithetnek hivatalos formaban,csak fizetni kell a Sony psn storeban ,azt meg is van. Nekunk EU nak nincs erre lehetosegunk.....
Ilyen ez a gari dolog..... -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
Szia
Box menut nem ismerem,de valahol menun belul kell bekapcsolni ,h menjen a dolog.Felteve,h tudja a geped.Lehet a sajat boxos topic-ban kellene rakerdezni.....
Tv menuben a "rendszer" almenuben talalod a hdmi-cec t,az kapcsold be.(ha nics alapban azon)
PS3-PS4 en lehet meg menun belul is matatni vele es a store-ban is megy a tv tavval navigalas. Sot meg teloval is megy a tv-n keresztul ugyan ez a PS el. -
Tegla80
addikt
válasz
sittes79 #68494 üzenetére
Szia
En ezeket hasznalom pl telon
"smart remote"
"imediashare"
"flipps" -
Tegla80
addikt
válasz
#93966848 #67956 üzenetére
Ne sertodj be,de Te sosem fogsz elegedett lenni ilyen elvarasokkal tv fronton.
"Minden maxon van,....nekem ugy tetszik...... "ne vicceljunk mar.
(foleg ugy,h napokig tesztekrol volt duma,mikor vetted,majd csereltetted..... ennek fenyeben tokmind1 lenne es az is szamodra a teszteredmeny egy tv eseteben.) -
Tegla80
addikt
válasz
vmaxter #67925 üzenetére
Szia
Gyorsba atfutottam a beszelgeteseid es ha jol ertelmeztem....
regebben volt picassad es most nincs,de a legujabb fw van fent ....
Ha ez igy van akkor valszeg az auto fw frissitesek valamelyike volt a ludas,ha eddig +volt akkor az uccso...
Plusz nalam amugy "ES5500" nel az allshare -ben a kepek menupontban van a picassa a face ,nem is a smart ban... ott is nezted?? -
Tegla80
addikt
Szia
"input lag database"
Hatereset e szempontbol a kivalasztott tv-d.
Ha Te is erzekeny vagy ra,akkor lehet sok is szamodra.....
(En spec csak kiprobalas utan mernem megvenni......,de vannak itt mar tobben akik szerint jo jatekra is..... bar ezt volt aki mondta a 2012 es eh6030 ra is,ami messze az 1ik legrosszabb tv volt jatekra pl a tesztek szerint.......esetleg nezz egy sony-t ......azok naon jok e teren mostanaban..... -
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #67575 üzenetére
De ertsuk mar meg,h nem csak online multy jateknal erzed ,h kesik!!!Mindig kesik az a nyavadt eger!!!!
(amugy meg benne van a neveben....input lag
)
6os szeria tv nezesre,nah koszi 100Hz fetis (vagy kinek a kukija nagyobb effekt inkabb. De ebbe ne menjunk bele...... )
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
kornel1988 #67382 üzenetére
source gomb majd a ps3 hdmi bemeneten tools gomb es ott az elnevezes/nevszerkesztes (hasonlo felirat) alatt a jatek ot valaszd.
-
Tegla80
addikt
válasz
PITYU// #67302 üzenetére
Elvileg tegla nem lehet belole,mert a hivatalos fw rakod fel(pesze egy epp aktualis aramszunet bekavarhat,de ez mindennel igy van.
)
Rendesen nezd meg,h amit szeretnel felrakni az tuti a tiedre valo es akkor mehet is fel.
Minden fw frissites hozhat valtozast az addigi mukodesre +es- iranyban is,epp ezert nem ajanlott egy neked amugy teljesen megfelelo tv-n a fw frissites.De mivel Te szeretned a hbogo-t igy frissitened kell......
(Majd esetleg dobj infot,h mire jutottal.....mi valtozott.....thx ) -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
PITYU// #67286 üzenetére
Szia
Nekem nincs alapban hbo-m,de a az app ot meg akkor leszedtem es kiprobaltam,mikor nem volt fent a "gyari sorban" a smart nal,viszon app kent mar a listaban volt a store ban)
Nalam akkor a free tartalom gond nelkul elindult.(irtam is akkor ide,mert tema volt....)
Mivel sok mindenre nekem nem volt jo,igy toroltem
Jelenlegit meg nem neztem miota beraktak fixen. Este ranezhetek neked,h elindul e.
Es a lenyeg: nekem a 2012 ben felrakott gyari fw van fent,es mukodott vele.
En nem frissitenem amig tutira nem vok benne biztos,h kell az a fw frissites.
Amugy kikapcsoltad a tv-n a gyari auto fw frissitest?Mert ha nem,akkor biza valszeg a legujabbal nem megy....... szval mi is a fw szamod?? -
Tegla80
addikt
Ezt azert mondtam igy,mivel itt a forumon a "valos 100Hz a minimum" sokaknak ,es ha azt irom,h csodaszep kepe van akkor rogton jon ra valasz,h .....
Amire neked kell arra boven jo amugy .
Viszont ha felulsz a 100Hz vonatra (f6xxx es h6xxx szeria es felette,kiveve f6200,, )akkor also hangon minimum 30repa plusz amit hozza kell csomagolnod meg a buksztarcadhoz.sonyw65x et nezd meg még esetleg,de az is tobb penz( samu6 os szeria ara,de valos 50Hz jo keppel kevesebb bemenet mellett)
-
Tegla80
addikt
Ha szemelyesen tudod intezni es nem outletbol lenne ,nameg bontatlant kapsz,akkor mehet....
(nekem is 5os szeriam van..., teljesen nezheto a kepe,de persze vannak komolyabb tv k is,joval tobbert ......
plusz megoldhato sokminden a ps3mon keresztul.....,nade akkor jar a ps3 is nem csak a tv....,de mind1.Ha nem,hat nem)
-
Tegla80
addikt
Szia
Kezdjuk ott,h honnan venned,es mennyi penz. (ez egy 2012es tv amugy,de jatekra spec jo lenne....)Ha outletben nezegeted,akkor viszont husss onnan elfele,mert ......
Plusz mennyi penzt szansz ra ??
(nameg csak a ps melle kell,vagy csaladi kepernyo is lenne?? csaladikent,raderoltetnek inkabb egy smart os-t.Mert sztem neked is tetszene,mint nekem is bejon,h a teloval/tab al barmit rakuldok,lejatszok mahinalok a tv-ps parosban. Szifonra is van app hozza ......
Szoval??)
-
Tegla80
addikt
válasz
elefant #66993 üzenetére
Szia
attamero81, En nala probalkoznek esetleg. -
Tegla80
addikt
válasz
gyuribácsi88 #66853 üzenetére
Szia
"serviio" ami ajanlott vagy esetleg a ps3 mediserver vagy a gyari allshare is.(Osszeomlik a telom a sok oldaltol,nemtok linkelni masokat) -
Tegla80
addikt
válasz
jansky1 #66785 üzenetére
Szia
Egyszerre ,h egy csat.listaban legyenek,az tutira nem fog menni ....
plusz amit irok az "E" szeria de nalad is hasonlo lehet,ha.....
Nalam a Smart on belul a csatornalista reszben van baloldalt,h kabel vagy legi...Ha ezt atrakod legire es csinalsz egy keresest akkor azokat fogod latni. Azt nemtom,h kereseskor felulirja e a kabeles csat listat vagy visszavaltva az is megmarad es csak valtogatni kell.Max teszteled es kiderul.Ezt mar nem neztem meg,mikor atvaltottam a jomultkor,de adasom nem volt,igy kozos lista sem lehet.... -
Tegla80
addikt
Datumot nemtok mondani, ezert inkabb igy irom:
"E"szeria 2012 ev eleji vetel es 2013ev kozepi beregisztralasakor elfogadott +gari.
(Sajat tv-m regisztracioja utan szobakerult es En regiztem be havernak a keszuleket ami elmult 1eves es megadtak ra akkor. )Ha beregizted anno,akkor kaptal egy nyomtathato bizonylatot amin pontosan rajta van,h meddig van gari a keszulekre. Ez az uj gari papirod ez esetben es ezzel igazolod az extra garit.
A samu fiokodban benne kell legyen es onnan tudod nyomtatni.....Shamli86
source gomb,majd a hasznalt bemeneten tools es "elnevezes"(vagy ilyesmi lesz). Jatekra vagy pc-re allitsd.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest