- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Limonade Joe
csendes tag
válasz
szamovar #3750 üzenetére
Nekem a Firefox csinált olyat, hogy a regisztráció visszaigazolásán lévő linkre kattintva kiírta: nincs ilyen oldal. Az IE-vel is problémázott. Elmentettem az oldalt HTML formátumban és azt megnyitva már a jó helyre küldött.
Írtam a Samu ügyfélszolgálatra, azt ígérték megnézik, mi lehet a probléma, de mivel sikerült megoldanom egyedül is, így nem hívtam vissza őket.
A második link biztos nem elég, mert kapsz egy egyedi kódszámot a visszaigazolásban. Az első linken minden csillagozott adatot kitöltöttél? Addig nem fog tovább menni, amíg nincs minden szükséges adat kitöltve.
-
ixus
csendes tag
válasz
szamovar #3712 üzenetére
Winston_Wolf írta itt:
"Az Iphone-hoz képest... Háát az Iphone az valljuk be derekasan egy Ipod Telefonnal. Ebbena tekintetében hihetetlenül jó. Nagyon jó a kijelző, nagyon jó a hangminőség. A sebessége jó. nekem az érintőkijelző az ami nagyon tetszik benne. Kemény. Nem olyan, mint az omniájé, bátran meri az ember nyomkodni. Az Omniánál volt, hogy véleltenül annyira megnyomta megszokásból, hogy az LCD-elszineződött." -
-
-
oalex
senior tag
válasz
szamovar #177 üzenetére
Nyilvánvalóan igen! Ha ismernélek, azt hinném, hogy direkt csinálod.
Hiszen elöbb is írtam, hogy 2.1.2-es verziókell hozzá. akkor minke kérdezel rá újra.Amugy a skin oldalon is ott van nagybetükkel, hogy "...Customizable SKINs for Spb Mobile Shell 2.1" és a forumnak is pont ez a neve.
-
szamovar
tag
Ilyen bonyolult kédést tettem volna fel ...
Azt szeretném kérdezni, hogy a SPB Pocket Plus v4.0.2 progiban, az ok, hogy beállítom a MAI NAP/TÉTELEKnél, hogy pocket plus, de mindig visszaugrik a widget ... mi lehet ennek az oka? Az ehez tarozó psb weathert bekéne állítani, hogy automatikusan wifiről húzza le az adatokat. Valaki megtudná mondani, ezt hogy tudom megtenni?
ja igen ... AGPSt is valahogy akkor belehet állítani, hogy alapből wifin húzza le a holdakat... és vissza is jukadunk az első kérdésemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4347
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest