- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
korpicschess
veterán
atelerix albiventris
elsősorban rovarokkal táplálkoznak, de elfogyasztanak más útjukba kerülő kisebb állatot is, amit le tudnak gyűrni, így csigákat, gilisztákat vagy éppen egereket is. A tojást is kedvelik. Étrendjüket kis mértékben gyümölcsökkel illetve zöldségekkel is kiegészítik. -
ForRedGlory
félisten
-
philoxenia
MODERÁTOR
Melyik a legyilkolós?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
sagit
veterán
szar a helyesírásom, már a nyelvtan tanárnéni is megmondta
attól még ezt lessétek: [link] szerintem nem lenne para a notibart elérni
egyébként az hogy az ikonokat úgy rendezem hogy nekem kényelmes legyen az pont hogy nem alkalmazkodás... ha nem tudnám elrendezni mert adott egy csempe ui
, nah az alkalmazkodás lenne
-
sagit
veterán
nemhinném hogy az appdrawerben túl sok olyan hely lenne amit nem lehet elérni, max a kijelző felső 10%-a, fogom aztán lejjebb görgetem
de ha már vennék egy ilyen kütyüt nyilván úgy rendezném be a homescreen-t hogy az kézre álljon ( most is így tettem)
de majd 8.án ki lesz téve teelnorvégoknál tuti... akkor megyek is megnyomkorászni
endzsi: tuti hogy megszokás kérdése, szerethető kis teló lesz ez szerintem.. csak rohadt dárga
-
David75
őstag
Nekem a 4" a tökéletes, se kiesebb se nagyobb nem nagyon kéne de ilyet meg már nagyon rakna az új telefonokba
#27299: Nekem a vezeték nélküli töltés a siri-vel van egy szinten. Ugyan annyi idő töltőre rakni mindkét megoldással csak ha kábellel kötöd rá akkor egyszerűbb töltés közben telefonálni. Vagy csak lehet én nem értem miért is jó ez a vezeték nélküli töltés.
-
sagit
veterán
kéne
David75 (Barney)
: simán használnék Note-ot... galaxy s wifi is telljesen használható véleményem szerint, ezeken még könnyebb és kényelmesebb netezni. Ha igaz az a 7-8-9 órás kijelző idő amit kibír 1 feltöltéssel akkor én nagyon komálnám...
1 baj van vele, mégpedig az hogy drága
talán fél év múlva, ICS-től függ meddig marad nálam az SGS de a mostani állapotában már az is nagyon szerethető
-
David75
őstag
Hát nem rossz csak egysíkú , de ha igazi nagy baromságokat akarsz hallani akkor hvg fórum a csúcs. Primitívségben pedig egyértelmű hogy a kuruc.info mindent visz, akkora kommentek vannak, hogy valami eszméletlen. De ha csak egyet beszólsz ami
kultúrálttársaságnak nem annyira tetszik akkor még halálos fenyegetést is kaphatsz -
xnace
őstag
Miben?
Sehr geehrte/geehrter Frau/Herr Molnar
Vielen Dank für ihre Bestellung bei Xears.com
[Bestell-NR: 79499738]Ihre Kundennumer lautet: 238150006
Überweisen Sie den Betrag von 38,00Eur innerhalb der nächsten 7 Werktage auf folgendes Bankkonto:
Begünstigter: Thomas Sommer
Konto-Nr: 1590109
Blz: 10010010
Kreditinstitut: Postbank Berlin
Bitte geben sie als Verwendungszweck ihre Bestellnummer an.Sollten Sie noch Fragen haben, wenden Sie sich bitte jederzeit an uns.
Sie erreichen uns täglich unter:
Email: support@xears.com
Tel. 030-28038686Mit freundlichen Grüßen
Thomas Sommer, Xears.comA lényeget megfejti valaki?
Atyó:
Néha közép is akad benne.
Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest