- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
korpicschess #40681 üzenetére
Tényleg, O2X-nek milyen a ramkezelése? Mennyi ramot lát? Akku? Mennyi kijelző on-t bír?
(Lassan nekem is váltani kéne...
)
IO+A: Szerintem netezésre még mindig a iPhone képaránya a legjobb.
Csak lehetne nagyobb is az a kijelzo...
-
kutkut
addikt
válasz
sajtee #40660 üzenetére
És azon belül mi? JVT?
Ha igen, akkor leszedsz egy JVT-hez való kernelt (pl cfroot, semfór - mindegy), és felrakhatod a miui-t.
szerk: A jvt lehet, hogy nem 2.3.4, de tudjátok, hogy nem vágom a gyári romokat...
A lényeg sajtee, hogy amilyen romod van, ahhoz való kernel kell, ennyi.
-
kutkut
addikt
válasz
sajtee #40654 üzenetére
Tudom.
De egy valamit nem értek... Neked most milyen rom van a telódon? Nem 2.3-as? Minek neked a jvr? Ha ginger romon vagy, leszedsz xda-ról egy ahhoz való cwm-es kernelt, és onnan felrakod.
A kernel meg csak cm7 és miui alatt működik. Gyárihoz nem jó. Ugyanígy a gyárihoz készített kernelek nem jók a miui-ra, cm7-re. Modemnél is így van tudtommal. -
kutkut
addikt
Na reggelt!
Itt nem esik. Most legalábbis.
sajtee: Mi lett a macsekkal?
-
kutkut
addikt
válasz
korpicschess #40590 üzenetére
Holnap lapzárta.
Ki kell adni a cikket, bármilyen is lesz.
No, én megyek lapátolni!
-
kutkut
addikt
Hóreggelt!
IO+A: Nálunk van hó, jöhetsz lapátolni!
-
kutkut
addikt
Family Guy:
- Apa! Mi az a könyvtár?
- Áhh, egy hely ahova a hajléktalanok wc-zni járnak. -
kutkut
addikt
Ranki, game?
-
kutkut
addikt
Na ez egy "tipikus" green day szám... A régi számaik közül sok az ehhez hasonló. Persze nem baj, csak van, hogy már unalmas. Viszont, ha ez tetszik, akkor a többi is tetszeni fog.
Ha már koncert... -
kutkut
addikt
válasz
sajtee #40238 üzenetére
Csak nem??
Hát, nekem most mintberry van (2.1.20), amiről nincs direct linkem, de xda-n megtalálod. Kernel meg innen a 13.1. A romot lecserélheted a galnet félére, vagy a miui.hu-s verzióra, sok különbség nincs közöttük. A linkelt kernelt viszont bármelyik verzió mellé ajánlom!
Az ICS vonalról bok tud mesélni.
Razi: Na, ennek legalább van valami dallama. Bár még mindig nem tetszik.
-
kutkut
addikt
válasz
Iomega #40074 üzenetére
És minek neked 3d-s teló? "3d-s"...
+ Ha jól tudom, enyhén zabálja az akkut.
Jah, kérdés: Szerintetek gariztassam a fülesemet? Kb még 2 hét gar van rá. Csak ugye németbe vagy hova kéne elküldeni, és szerintem kábeltörésért nincs gari...
Szal, szerintem úgyse cserélnék garba, és fölöslegesen postáznám el - és az is 2 hét, mire visszajönne.
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #39944 üzenetére
Én is.
Ranki: SGS-sel mi lett/lesz?
-
kutkut
addikt
Juhúú, mehetek a ramokért.
Erre pont most merül le az sgs.
Mondjuk, már nem is tudom, hány napja nem látott töltőt...
-
kutkut
addikt
Miért kelek egyre korábban?
Na, reggelt!
-
kutkut
addikt
válasz
nggabi #39914 üzenetére
Hú, de hegyes a válla...
Razi: Most hallgattam meg azt a disturbedes számot... Nekem olyan, mintha több, pár másodperces számokból lenne összerakva, amiknek persze közük nincs egymáshoz, nincs semmi összefüggő dallam.
Ennyi.
#...18: Akkor van 6 órád aludni.
Nekünk akár 2* annyi is.
-
kutkut
addikt
Áááááá.
Gyilkos elmék.
Ennyi. Nézzétek!
(Dupla rész volt... Köpni nyelni nem tudok...) Az összes helyszínelő elbújhat mögötte... Nem kicsit...
Am, estét!
Engé: 1 képért nem regelek fészre, úgyhogy jöhet privibe, mi vót'! -
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Na reggelt! ................. Game?
Ranki, azt mondtad, ilyenkor vagy topon... Vagy most veszel s2-t?
-
kutkut
addikt
Alkeszrankesz, game?
Xnaci?
-
kutkut
addikt
Reggelt!
Ranki, game?
-
kutkut
addikt
Ranki, lesz game?
-
kutkut
addikt
Thx.
Am, tényleg nem értem... volt egy x-elgetős, azt tudtam - tényleg nem csak tippelgettem - 10-ből 9 pont. Utána voltak számolós feladatok, 14-ből kellett 3,5 pont. Ezek szerint megvolt, bár alig írtam valamit a papírra és szerintem az is rossz volt!
Kár, hogy már csak 1 tanárnál van hely... markmyprofessor-on 1,6-os értékeléssel.
-
kutkut
addikt
Azzal nincs baj, nagyjából vágom az anyagot, a sok számolós feladatot... Szóval, az órai példák megvannak kidolgozva, amiket nagyjából meg is értettem. Hasonlóak vannak a vizsgán is, de mindig belerak vmit, ami összekavar... Pl ez van a tanár anyagában:
GDP: a nemzetgazdaságban 1 év alatt létrehozott bruttó jövedelem a bruttó hazai termék
Ez az 1 év ez hogy 1 év? jan. 1-től jan. 1-ig vagy lehet pl május 14-től május 14-ig?
Meg, egy munkanélküliséges feladatnál meg van adva, hogy van X sznob ember, aki "ennyi" pénzért nem hajlandó dolgozni... (Ezek tudtommal az inaktívak.) Csak a feladathoz odaírja, hogy nincsenek inaktívak. WTF? -
kutkut
addikt
Sagit vagy? Kéne egy kis elektro help...
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #38903 üzenetére
- És hogy lehet vízzel fényt előállítani?
- ???
- Mosd le az ablakod! -
kutkut
addikt
5-10 perc alatt felvettem a tantárgyaimat!!!!444!!négy!!
Nem oda, ahova szerettem volna, de így se rossz. És még lehet csereberélni... A lényeg, hogy a gáz tanárokat elkerültem, így tényleg van esély akár a cserére is. De lehet, hogy így hagyom.Csak azért mondom, mert tavaly kb 5-6 óra volt mire bejutottam a neptunba... Most meg ki sem dobott!!!
f*ckyeah
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz
korpicschess #38697 üzenetére
Itt vagyok én is!
Aktív témák
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest