- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
ide majdnem írtam valami csúnyát....
.... a téglatest mint idom, sok ezer éves... az, hogy fekete, vagy ezüst színű, szintén nem nagy fícsör... a három gomb adott, akkor most miben kellene ennek a sok re*vás telefonnak különböznie egymástól és miért?
Nekem a Pc-házam is mindegy milyen külsejű nagyjából, ha nem nagyon csúnya, de az, hogy mi van benne, az nagyon nem volt mindegy... Telefonnál a kijelző mérete, minősége, betekintési szögei a lényegesek, nem a keret vastagsága szélessége, stb. számít a fogás, a tartósság, hasonlók, az, hogy fémházas-e, például csak akkor lényeges, ha a fémház maga tartósabb tud lenni a használatban, mint a műanyag... Szerintem kezdtek átmenni alma kettőbe.... -
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #42780 üzenetére
Istennek nem lehet almája.... Az almát, amibe Éva beleharapott, Lucifer kínálgatja továbbra is.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Pedig nem nehéz, csak sok a hulladék, persze az tűzifa marad, nem lép elő szerszámfává....
Hasítasz próbaképp egy rönköt ketté, majd hagyod száradni a következő szezonig, akkor megpróbálkozhatsz nagyjából fejszenyélhez hasonló méretet hasítani, a maradék anyag lejön faragással, ráspollyal/kézi gyalugéppel, csiszolással ...
A végén fogpiszkáló még mindig lehet....
A sikerületlenebbekből kalapácsnyél, stb... -
philoxenia
MODERÁTOR
A középen kettétörő nyél olyan, amit megvenni sem szabad...
A legjobb nyél hasítással készül, nem szalagfőrész vastagológyalu segítségével, fejszenyélnek meg kell hagyni a legjobb rönkökből egy-kettőt felvágatlanul egy rönkből két-három nyél is kijöhet...
Ha nincs erre lehetőség, a boltban figyelni kell a szálát a fának, ha keresztbe tart, akkor ott el fog törni....ch003067 : nekem nemigen maradt ilyesmi, egy gyári procihűtőm van zsír új, E5200-hoz való. meg két 256-os so-dimm memo..
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem anno ékek mentek félig-meddig tönkre...
A fejszével az a baj, hogy a nyél könnyen sérül ott ahol a fával érintkezhet... volt mikor műanyagos dróttal tekertem be az utolsó húsz centit... Mondjuk most már könnyebben húzok nyelet, mióta a flex-csiszolókorong kombó is rendelkezésre áll, anno csak kézi szerszámaim voltak... ennek persze már vagy tizenöt éve lassan, akkor még fiatal voltam, alig múltam harminc.... -
philoxenia
MODERÁTOR
Nem mindegy milyen fa... Neked gondolom akkor nem kell magyaráznom, hogy amikor még fával fűtöttünk két kocsi gyökeres almafatuskót sikerült szereznem egy felszámolt gyümölcsösből, no az kondi volt.... láncfűrészem persze nem volt, a másénak meg nem nagyon mertem reckírozni a láncát, úgyhogy szinte tisztán kézimunka volt....
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #38147 üzenetére
Znem pojén vót...
Nem akartam már csattogós lepkét írni.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #38137 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #38132 üzenetére
Elektromos kisautó nem ér....
Bár, ha fullextrás....
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
korpicschess #37058 üzenetére
Hirtelen azt hittem nekem válaszoltál....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #37056 üzenetére
Mióta a homarak is szavazhatnak, nagyon aktívak....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #37047 üzenetére
Azért Sabrina a németeknél sem múlt el nyomtalanul, ezt a lányt is úgy hívják akinek a videót címezték....[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #37046 üzenetére
Sőt ezt se nézd meg, nem kisfiúknak és homaraknak való látvány....
Persze nem gyerek voltam akkoriban, hanem kb. mint Te most...A kazettánál sokkal idősebb vagyok... Javítom, nagyjából egyidősek vagyunk, de a Walkman-nál idősebb vagyok....[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Ricardo #37012 üzenetére
Ezt nem én csináltam, de tegnap vacsorára hasonlót főztem....
Ilyesmi az alap.
De én a hagymát karikára vágtam, füstölt szalonnacsíkokat pirítottam alapnak és még lecsókolbászt is tettem bele apróra vágva, fedő alatt jó párolni, hogy a krumpli jól megpuhuljon és a a végén meg belement még tíz tojás... -
philoxenia
MODERÁTOR
A kávét már megittam, most ez jön:
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest