- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #47133 üzenetére
Nem Lidl winyó
Én pakolásztam át szerintem még annó helyhiány miatt egyik partícióról a másikra, és ott történhetett valami.
Amúgy a Lidl, aldi és társai winyók ugyan olyan jók mint a többi, mivel általában wd van bennük, max az usb to sata áramkör gyengébb ha külső rekkben van.
-
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #46464 üzenetére
Csak neked, 9 perc tömör gyönyör...
De van ott több is, a régebbiek közülMindenki linkelje be a videóban a kedvenc pillanatát!
makesz: akkor minden ok a cuccal?
-
bok92
addikt
-
válasz
Iomega #45663 üzenetére
helyi és helyközi még csak okés állva, de távolságin elvileg nem lehet(ne) - bár olvasni olyat, ahol csak 50 km távolság felett utazóknak biztosítanak ülőhelyet, vagy más feltételeket szabnak -, de adott esetben - mivel határt említett - gondolom nem sima járatról van szó, a nemzetközi viszonylat pedig vélhetően húzósabb szabályozású!
-
nggabi
félisten
válasz
Iomega #45472 üzenetére
berakom ide is, hátha valaki nem jár a kocsmába:
nem melóba. a saját autómat szereltem, jól be is sz0ptam
kezdődött h nagy volt a külső gumiharang a féltengelyre. ezt persze csak akkor veszed észre ha már kivetted és leműtötted a régit. ezt megoldottuk, volt egy hasonló a műhelyben, felsz0ptuk azt. utána sikerült fordítva rárakni a belső csuklóra a lemezt, ami miatt amikor fentről öntöttem be a váltóolajat alul folyt is ki
nyád mocskos csigazabáló
am figyelek, szal semmi buzulás
-
aggleány
addikt
válasz
Iomega #45150 üzenetére
Na azé!!!
Kakas, csabám, Zolesz007, bok92, tariattila, kutkut
Köszönöm!
Ha nem mondjátok, el is felejtem.
Iomega
Köszönöm a dudvákat, nagyon aranyosak.
A kézbenyomott dudva szerintem sem az igazi, kissé kommersz. Bár, ha ritkán kap dudvát, az is jó. Legyen inkább valami plüssizé, vagy közös program, ami tetszik a nőnek. Csak javaslat a kedves topiktársaknak.
-
Ricardo
titán
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
Iomega #44872 üzenetére
Te a másik totyikban is kekeckedtél velem, úgyhogy ne vigyorogj itt nekem!
Na igen, nem olyan könnyen betegszik meg az ember, de ha 10 centin belülre enged olyasvalakit, aki éppen javában beteg, akkor mégis előfordul. Én voltam hülye.
Egy óra jóért most le kellett mondanom minden ilyesmiről négy napra (eddig).
-
mokus1
addikt
-
rankesz
veterán
Aktív témák
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest